Siemka. Mam zamiar okleic skuter folią stickerbomb. Robił już ktoś to kiedyś? Miałem już do czynienia z tą folią. Oklejalem już różne elementy. Ale zastanawia mnie to czy opłaca się kupować folię czy pomalować skuter. Skuter to klon Torosa F16.
Moim zdaniem lepiej by wyglądało jak byś go pomalował na jakiś ładny kolorek ;)
Oto zdjęcia skutera. Czarne chciałem zostawic , a siwe okleic stickerem ;)
http://www.picshot.pl/public/view/358897
http://www.picshot.pl/public/view/358898
O gustach się nie dyskutuje. Sticer jest całkiem okej o ile jest w odpowiedniej ilości.Jeżeli chcesz tak zrobić to zrób.W końcu ten skuter ma podobać się tobie :)
Widziałem już,całe skutery w stickerze i ładnie to wygląda ;) No coż trzeba zbierać kasę i oklejac ;)
A ile kosztuje drukowana folia w stylu sticker bomb? Na cały skuter potrzebujesz pewnie z 1,5 m2. Nie sądzę by był to większy wydatek, a jak się znudzi można zerwać.
Wyrażę swoją opinie. Nie podoba mi się tzw. "stricker bomb" przypomina mi to "skuter tęcza", użytkowany przez hipstera, oraz młodzież gimbazjalną, naklejającą naklejki "kocham Legię" (nie mam nic do Legii, i nawet im kibicuje, ale bez przesady) gdzie tylko się da.
Taki skuter moimi oczami staje się mało poważny, i widać, że dzieciak jedzie.
Takie jest moje zdanie na ten temat.
Izdebski każdy może mieć swoje zdanie ;) Jednemu się podoba drugiemu nie, dużo zależy też od samego dobrania wzoru, sposobu oklejenia itd ;) Filippo Na te siwe plastiki arkusz 200x100 w zupełności starczy jeszcze zostanie na ewentalne poprawki w razie jakis uszkodzeń ;)
a będziesz to pokrywał lakierem bezbarwnym?
Myślę że tak, zawsze jest to jakieś zabezpieczenie folii. Lakier już mam bo zostało mi od nadkola. Ładnie sie trzyma, oraz nadaje połysk stickerowi.
Tylko sprawdź czy lakier nie rozpuści folii, albo nie zmyje nadruku. DO druku solwentowego są specjalne lakiery. Najprościej jest zamówić wydruk zabezpieczony laminatem UV
Lakierowałem już nadkole :) Folia się nie rozpuszcza , druk się nie rozmywa :) więc chyba ten co mam będzie dobry:)
Ja uważam że izdebski ma racje. Jak widze taki skuter to mi się aż żygać chcę...
Jak to się mówi . Nie każdemu może się takie coś podobac;) Jak dla mnie się podoba ;) Chcę aby mój skuter się wyróżniał ;)