Pierwsze pytanie Kruczuś , czy jest opcja żeby owym nowicjuszom zablokować dostęp do giełdy i Organizacjiż? bo często się zdarza że nowi wpadaja i robią reklamy bądz piszą ogłoszenia a potem nigdy się już tu nie zjawiają albo plują się pół dnia czemu ich temat leży w koszu , i w ogóle co myśli o tym reszta
Agree !
Do giełdy ja bym nie dawał ograniczeń bo jeśli da ciekawą rzecz której ktoś poszukuje i da kontakt do siebie to chyba na korzyść …
Ale co do tych reklam to się zgodzę
Co do nowicjuszy to ja myślę że jest tyle modów, że w zupełności sobie poradzą, a w szczególności niewyżyty wrona, który wszystkich tępi. Jak się modom nie podoba, że nowicjusze mają za dużo praw, to sami ich pilnujcie, usuwajcie reklamy.
O i jeszcze Kowalowi trza dostęp do połowy forum zabrać
Z tego co mi wiadomo to da się tak zrobić. I to bd dobry pomysł bo niektórzy zakładają konto tylko aby dać link np do nabijania punktów. I z giełdą jest tak samo, dają ogłoszenie po czym się więcej nie pokazują.
probowalem.
niestety ale moja wladza nie sięga do tych opcji albo jest cos zjebane i nie mogę zmienić nic w tych ustawieniach chociaz je widzę.
nie umiesz ja umiem ale ci nie powiem
KruczeK te ograniczenie do gieldy to trochę lipton. Bo jezeli ktos da coś naprawde interesującego to wiesz
ale i tak jak ktoś ma zero postów to jego ogłoszenia nie są akceptowane , kondzio js.pl to nie allegro
Toć nie mówię ze to allegro :> ^^ ale wiesz czasem jest coś ciekawego
co nie zmienia faktu że ogłoszenia userów z zerowymi postami lecą, jak wystawia na alledrogo , to równie dobrze możesz sam do znaleźć a jeżeli prywatnie to trzeba być głupcem żeby kupować od tkiego zioma / wrona
KruczeK napisał:
probowalem.
niestety ale moja wladza nie sięga do tych opcji albo jest cos myble byble i nie mogę zmienić nic w tych ustawieniach chociaz je widzę.
Trzeba się zalogować do panelu admina, do którego link masz stopce ;D
excent napisał:
KruczeK napisał:
probowalem.
niestety ale moja wladza nie sięga do tych opcji albo jest cos myble byble i nie mogę zmienić nic w tych ustawieniach chociaz je widzę.
Trzeba się zalogować do panelu admina, do którego link masz stopce ;D
no wooow :573:
ja wiedzialem jak to zrobić jednak pomijalem jeden bardzo wazny krok o którym mnie siwus uswiadomil ;p zreszta pisalem na shoucie nie muszę się powtarzac. temat uwazam za wyczerpany wiec zamykam :)