No tym romecikiem;D
Sam się kiedyś bawiłem w to miałem i mam motorynkę i wsk-125(dwóramówkę) niespotykany okaz wiem ile takie sprzęty znaczą dla niektórych ludzi dla mnie zresztą też
Podoba mi się to co robisz
Silniki rometowskie 3-biegowe strasznie się sypią ale 2-biegowe sa nie do zaj*****
Kup silnik od jawki i powinno to śmigać ładnie
kupi silnik od wsk albo mz wtedy to będzie coś fajnego :lol:
Red-raider napisał:
Silniki rometowskie 3-biegowe strasznie się sypią ale 2-biegowe sa nie do zaj*****
Silnik to kwadratowy 023 od motorynki 2 biegowy więc chodzi ładnie.
karp napisał:
kupi silnik od wsk albo mz wtedy to będzie coś fajnego
Nie kupię bo moto mam zarejstrowane i nie myslę nic przerabiać tylko jeździć tym. Po prostu lubie takie motorki. Dziś zmieńiłem zębatkę z tyłu z 41 na 35 zębów i spokojnie sobie śmigam 35km/h czyli licznikowe 45 nie męcząc przy tym silnika bo ma on jeszcze w miarę niskie obroty.
Super ogarek Sam mam zamiar kupić i zrobić ogarka. bo kumpel chce sprzedac za 50 zl ;]
wes ładnie wypoleruj rame i pokrywę silnika ale nie chodzi mi o polerkę ze zdarcie farby tylko pasta polerska i jechane, zeby czarny ładnie błyszczał
Rama się ładnie błyszczy bo jest pociągnięta lakierem bezbarwnym a z polerką silnika to da się zrobić :mrgreen:
i spokojnie sobie śmigam 35km/h
o kur*wa ja bym się zaj*ebał!!! Nie poczuj się urażony, ale to na rowerze można szybciej jeździć i pewnie wyglądasz jaki takie stare dziadki co se popylają na takich maszynach. Ile masz v-max'u? Ile pali ta bestiaż
v-max to 47 km/h ale mówię tu o realnej prędkości a nie o tym co pokazuje licznik. A pali 2,5 do 3 l na 100.
[ Dodano: 17-05-2009, 18:37 ]
Wg licznika jest to ponad 60km/h ale ja bazuje na liczniku rowerowym stąd mam realną prędkość
jakie miałeś dokumenty do tego ogaraż Potwierdzenie zgłoszenia do rejestru czy normalny dowód?
Dowód