[Odkupię]Stacyjka

Siema! Ludzie potrzeba mi ten plastik wokół stacyjki r routerze city line 50.
Każdy kto ma na zbyciu taką część proszę o kontakt.

za 50 zł mogę ci sprzedać ;D

Dobty zart i nabijanie postow ale teraz na serio potrzebuje tego czegos max dam za to 5zl (za pobraniem)

To drogie rzeczy są..

Pawcio711 napisał:

Dobty zart i nabijanie postow ale teraz na serio potrzebuje tego czegos max dam za to 5zl (za pobraniem)

Myślisz, że ktoś za 5 zł odda swój plastik maskujący całą stacyjkę, bez którego stacyjka wygląda jak zamek gerdy?

szyczu3 ładna ilośc postów - 666 Avee!

A czy ja mowie ze ktos ma to od siebie wyrwac?? Ja mowie ze jak ktos ma nie potrzebne lezace na polce !!

widze ze to chybaczesta wada gdyz mi się tez tak zdazylo ułamały się plastiki w tej obudowie stacyjki wystarczy zdjac obudowe i na opaske przypiąc. dobrze ze tego nie zgubilem

Hmmm. Przeszukując półki w poszukiwaniu plastiku do twojego routera, nie znalazłem nic podobnego. Znalazlem tylko komplet plastików do aprilii rs, kilka gaźników, kilka chinskich cylindrów, stacyjkę od simsona, kick-starter od ogara 200, bak r1 i kilka innych pierdółek ale nic do Routera. Moge ci to sprzedać za 10 zł, za pobraniem oczywiście.

Tak na serio, to wątpie by ktoś chciał sprzedać ci plastik od stacyjki, a szczególnie za 5 zł :).

Prezessso napisał:

widze ze to chybaczesta wada gdyz mi się tez tak zdazylo ułamały się plastiki w tej obudowie stacyjki wystarczy zdjac obudowe i na opaske przypiąc. dobrze ze tego nie zgubilem

Zgadzam się z tobą, odnośnie tego, że to częsta wada.
Mnie po 2 dniach od rejestracji się to ułamało, a na dodatek tego z nieznanych przyczyn połamał mi się także zapasowy plastik.

A jak się zdejmuje obudowę to tak czasem nie traci się gwarancji?
Pytam się, ponieważ nie jestem obeznany w tych sprawach.

Nie tracisz gwarancji sam swój rozbierałem cały a i tak przy okazji radze zrezygnować z gwarancji bo tak na prawdę ona mało co obejmuje (oczywiście silnika itp. nie).Ja tak zrobiłem po 2 przeglądzie bo niedługo wyszłaby równowartość skuterka a i mechanika mam teraz lepszego :D.