Witam, Szukam linków do instrukcji jak odblokować moduł w Hondzie (X8R, SFX …) Najlepiej jakby były zdjęcia tej operacji ponieważ nie chce ciąć w ciemno bez wiedzy jak to wygląda
modułu się nie odblokowywuje tylko kupuje nowy
Już znalazłem gościa który sam sobie odblokował i mówił ze prędkość jest nawet o 30km/h większa Dla chętnych: http://www.btinternet.com/~jhcraig/HondaCDI.swf PS. Tuningowy moduł do Hondy jest droższy niż cylinder czy gaźnik ;]
Nie wiesz ,nie gadaj! Powinienes Ci warna za gadanie głupot wlepić. @Topic Myślałem ,że Ci pomogę ,ale na szybko sprawdziłem i nie wiem jak te modułu rozblokował. Z resztą odpowiedź masz u kolegi wyżej. Daj znać czy można już zamknąć temat.kop25 napisał:
modułu się nie odblokowywuje tylko kupuje nowy
jeżeli nie jestes pewnien swych umiejętności elektronicznych, to oddaj to jakiemuś elektromechanikowi Kiedyś czytałem artukuł o tym na forum.elektroda.pl poszukam i wkleją linka
A co to za filozofia ociąć kabelek Gadałem z gościem który tak zrobić i mu się nic nie zepsuło a jeszcze przyśpieszyło vmax o 30km/h Nom instrukcje znalazłem więc TEMAT DO ZAMKNIĘCIA
Z tym 30km/h to zapewne bujda po wymianie modułu dodaje góra 10 a tu po zdjęciu blokady ma dodać 30 coś mi się wierzyć nie chce.
Powtarzałem tylko słowa które napisał mi pewien człowiek z Allegro który miał SFXa i sam odblokowywał moduł