chciałem dać awatara ale niby był za duży (był malutki) pomniejszyłem jeszcze to niby przyjmuje ale pojawia się napis o co chodzi? Warning: copy(./images/signatures/1718093098484a3f85ebed5.jpg) [function.copy]: failed to open stream: Permission denied in /var/www/jednoslad_pl/portal/forum/includes/usercp_signature.php on line 197
Avatary sa dostepne dla osob, ktore napisza powyzej 20 postow
Ty chciałeś dodać obrazek do podpisu… Człowieku, w profilu naprawdę każda opcja jest opisana…
ok wyjaśnione p.s nie do podpisu tylko normalny avatarRegis napisał:
Avatary sa dostepne dla osob, ktore napisza powyzej 20 postow
To twierdzi inaczej... Według tego próbowałeś dodać obrazek do podpisu (signature)...wrona napisał:
Warning: copy(./images/signatures/1718093098484a3f85ebed5.jpg) [function.copy]: failed to open stream: Permission denied in /var/www/jednoslad_pl/portal/forum/includes/usercp_signature.php on line 197
nie wiem może jakiśbug dobra olać to mam nadzieję że jak napisze 20 postów to będą mógł dać avatara
A dlaczego niby tak, mam sobie nastukać 20 postów abym mógł mieć avatar, to chyba trochę bez sensu :/Avatary są dostępne dla osób, które napiszą powyżej 20 postów
takie sa zasady na starym forum mialem ponad 300postow i nie potrzebowalem avatara … ![]()
Bez sensu to jest nastukiwanie postów tylko po to by mieć avatar...Kakol napisał:
A dlaczego niby tak, mam sobie nastukać 20 postów abym mógł mieć avatar, to chyba trochę bez sensu :/
Niestety ale niektórzy o tym nie wiedzą
że forum jest po to by nabywać coraz to większy zasób informacji a przy okazji dostać konkretną odp. na nasz problem. Im jest potrzebny tylko piękny podpis i avatar no i zakozaczył na forum :shock: