o co chodzi z avatarem

chciałem dać awatara ale niby był za duży (był malutki) pomniejszyłem jeszcze to niby przyjmuje ale pojawia się napis o co chodzi? Warning: copy(./images/signatures/1718093098484a3f85ebed5.jpg) [function.copy]: failed to open stream: Permission denied in /var/www/jednoslad_pl/portal/forum/includes/usercp_signature.php on line 197

Avatary sa dostepne dla osob, ktore napisza powyzej 20 postow

Ty chciałeś dodać obrazek do podpisu… Człowieku, w profilu naprawdę każda opcja jest opisana…

Regis napisał:

Avatary sa dostepne dla osob, ktore napisza powyzej 20 postow

ok wyjaśnione p.s nie do podpisu tylko normalny avatar

wrona napisał:

Warning: copy(./images/signatures/1718093098484a3f85ebed5.jpg) [function.copy]: failed to open stream: Permission denied in /var/www/jednoslad_pl/portal/forum/includes/usercp_signature.php on line 197

To twierdzi inaczej... Według tego próbowałeś dodać obrazek do podpisu (signature)...

nie wiem może jakiśbug dobra olać to mam nadzieję że jak napisze 20 postów to będą mógł dać avatara

Avatary są dostępne dla osób, które napiszą powyżej 20 postów

A dlaczego niby tak, mam sobie nastukać 20 postów abym mógł mieć avatar, to chyba trochę bez sensu :/

takie sa zasady na starym forum mialem ponad 300postow i nie potrzebowalem avatara … :slight_smile:

Kakol napisał:

A dlaczego niby tak, mam sobie nastukać 20 postów abym mógł mieć avatar, to chyba trochę bez sensu :/

Bez sensu to jest nastukiwanie postów tylko po to by mieć avatar...

Niestety ale niektórzy o tym nie wiedzą :cry: że forum jest po to by nabywać coraz to większy zasób informacji a przy okazji dostać konkretną odp. na nasz problem. Im jest potrzebny tylko piękny podpis i avatar no i zakozaczył na forum :shock: