Znalazłem nowy wydech robiony ręcznie i chciałbym wiedzieć co jest tak naprawdę wart, Czy jest wart tych 800zł. Sorrki za link do sklepu innego niż jednoślad ale na jednośladzie go niema LINK
Na pewno nie jest wart tych ośmiu stawek.Nie widziałem tej firmy ,ani w polskich sklepach ,ani zagranicznych. Poprostu lepszy No Name
Radze kupować raczej znane produkty ,lub te co do ,których masz 100% pewności.
Typhon nie gadaj glupot jeśli się nie znasz. Romano robi z****** wydechy. Narazie jest to egzotyk na polskim rynku. Ale jest wart swojej ceny. Romano ma tez swietne wydechy klasy evo.
Oszczędzaj się kolego z takimi tekstami. Jest to egzotyk czyli na dobrą sprawę nikt go nie przetestował nawet.czarny napisał:
Romano robi z****** wydechy.
Wartości nie określa się po wyglądzie!Typhoon13 napisał:
Na pewno nie jest wart tych ośmiu stawek.Nie widziałem tej firmy ,ani w polskich sklepach ,ani zagranicznych. Poprostu lepszy No Name ;-)
Tak, z tym się zgodzę. A już w ogóle gdy w gre wchodzi 8oo zł !Typhoon13 napisał:
Radze kupować raczej znane produkty ,lub te co do ,których masz 100% pewności.
Pewnie to jest tak, że nikt tego nie kupuje bo jest mało znany a cena jest wysoka i nikt nie chce ryzykować. Podobnie było z Tecnigasami na początku, nieznana firma to każdy mówił “złom” a teraz widać że nie jest najgorsza. Siwy zawsze możesz był tym pierwszym :mrgreen:
Jak robisz tuning na klasą racing to warto zainwestować w ten wydech. Przy mniejszym tunie się po prostu nie opłaca.Osiągi wydechów ROMANO POWER przewyższają wydechy wyścigowe ze stajni YASUNI.
Mogę wiedzieć skąd masz te informacje? Może jakiś teścik znalazłeś?
W opisie tego wydechu piszą że nadaje się do sport i mid race. A to ni jest 4race!! KeewayDriver Może znalazłeś jakiś test? Przepraszam że powtórzyłem…
Na youtube masz test Romano Evo wypadają lepiej od Yasuni C30… więc? Jest w polsce pare osób które mają ten wydech na innym forum sqtery… szpaku bodajże i ktoś jeszcze.
To że nie widziałeś to nie znaczy że wszyscy. Lepsze wydechy od Yasuni to tyle. Ale te wydechy to trzeba pod konkretny setup dobierać.Na pewno nie jest wart tych ośmiu stawek.Nie widziałem tej firmy ,ani w polskich sklepach ,ani zagranicznych. Poprostu lepszy No Name
Czyli pod jaki?Postrach napisał:
Ale te wydechy to trzeba pod konkretny setup dobierać.
Czyli S6 Sport będzie dupa. Ten wydeszek ładnie cyka przy MHR ale nie replice… przy Manstonie, ale nie replice, Metrakit Pro Race II (oj mega cylek). Przy replicach tez sobie poradzi, ale to nie to
A sporta - nie te obroty dla sporta. A Yaski swoją drogą przereklamowane są. Wolałbym Kundo F1 albo Metrakita Pro Race II ![]()
widzę że ktoś jeszcze zauważył że Yasuni jest przereklamowanym wydechem tańsze propozycje np ? Yasuni R < Tecnigas Rs70 C16 < None jak się nie myle C30 < Romano Tzn chodziło mi że są romano chyba 3 wersje Sport / MidRace Race Evo Ten co podajecie to racing najlepiej by chodzić z czymś co ma wysokie obroty np Hebo Monston Replica tak to się pisze chyba / S6 sport chyba też by podszedł … Malossi MHR Overrange Gaźnik 19/21mm Wał 16tyś obrotów Wydech Ten Romano.
Eee cipki to temat do tuningu mechanicznego a nie ogólnych !
Przenoszę do huja wafla ![]()