No być może w poniedziałe pojade i powiem co mu dolega, nie grzebałem przy nim za wiele żeby gwarancji nie stracić, więc tez nie ogarniam tych kabelków, nie chciałem zdejmować przedniego panelu i patrzyłem przez luke na te kabelki i na kostki i widziałem że tam wszystko stykało, ale w sumie co można zobaczyć przez taką dziuple.
Dziękuje za pomoc w poniedziałek sie okaze.
bezpiecznik jak cos to tam mas zapasowy albo starter dupnienty a jak go chcesz włączyc to sinik wydaje jakies dzwienki a jak cos daj go na gwarancje niech zrobią ja w zipp otis 2t pociołem przez przypadek kable od startera przylutowałem je i zakleiłem tasmą i dałem go na gwarancje to starter wymienili mi
Nie no jak wyjme kluczyki to skuter zachowuje sie normalnie , tak jakby kluczyki były nadal w stacyjce, nawet można jechać przez chwile dopóki nie zgaśnie.
Byłem w serwisie, wypieła się kostka i wszystko trybi , skuter gaśnie już normalne.
Skuter sprawny-Dzięki za pomoc.
Temat do zamknięcia :)
Byłem w serwisie, wypieła się kostka i wszystko trybi , skuter gaśnie już normalne.
Na boga zróbcie coś w końcu z tym dodawaniem postów.Bo nie którzy naciskają kilka razy i jest naje*ane kilka tych samych postów pod rząd ...