Nowy markowy skuter 125 ccm do kilkunastu tysięcy - co polecacie?

Przepraszam koledzy, że pytam... a ten Kingway Street biegowy,
to jest w wersji dla starszych dzieci, czy tylko wersja "GIMBUS"?

to jest dla prawdziwego maczo przed osiemnastką. Taki potfuur że heja. ze konie, biegi, I można koniować tymi końmi i biegami.
65mm oponki z przodu i z tyłu niechybnie zdradzają potfornom moc przekazywaną na tylne koło. To nie przelewki - to juz może dobrze poszarpać mokrą gazetę leżącą na asfalcie. Rykiem wydechu silnika o pojemności 50cc kręcącego sie do 8tys można przyprawić o palpitacje serca nawet dużego chomika. Albo nawet świnkę morską.
Istny naked streetfighter dla twardzieli. Najszybciej wygląda jak stoi. Szacun w klasach 1-3. Po wykonaniu szeregu operacji polegających na zmianie iluśtam biegów, machania nogą ściskania reką, kręcenia manetką pozwala osiągnąć niebagatelne 70km/h - czyli tyle co przeciętna tępa dzida na skuterku 50cc która po prostu odkręci rollgaz. Ale za to jakie emocje, jaki kop przy każdym puszczeniu sprzęgła. To tylko dla samców alfa którym wąs sie prawie sypie :D

Dobrze ujęte sedno sprawy Wombat :)

wiem co pisze. Mam pedalski skuter, dopedalony dodatkowo, z ciotowatym cvt.
Boże, ależ mię to niszczy ego i zaniża samoocenę.
Nawet nie wiem jak sie czuje gostek na maczowatym kiwaju objeżdżany przez pedalski skuter zawsze i wszędzie. To musiało zostawić chłopakowi bruzdy na psychice takie że jak widać nie może się otrząsnąć.

Wy to tak od razu, żeby zniszczyć człowieka... A może on po prostu potrzebuje przedłużki? :(

no to jest w kropce bo to specyficzna wersja przedłużki - tzw: "przedłużka skracająca" :)

Nawiązując do \\\"pedalskiego\\\" forum - bo przecież SKUTEROWO, to:
KOCHAM WAS!
To wszystko wpływ tęczy, pod którą latami mieszkałem...
Chyba zacznę malować kwiatki na moim KYMCO, albo machnę na różowo, żeby nie było wątpliwości:
https://www.youtube.com/watch?v=R0jpIzJy2VY

buzi buzi, kizia mizia

Może aż tak się nie rozpędzajmy, bo się chłopak z tych portali randkowych dla heteryków do nas na stałe przepisze i będzie za tłoczno :-)

Złośliwi jesteście. Nie żal Wam chłopaka? On dopiero wabi samice... Nie można tego robić na pedalskim skuterze...
My, to co innego... Samice są już w naszych obejściach i możemy sobie spokojnie i z przyjemnością poskuterować... :)

Ja wabiem samice kulturom i godnościom osobistom.
Bo chamstfa nie zniese.
Jednak analizując na chodno wabienie samic z biegówki ma przewgę nad wabieniem samic ze skutera.
Na biegówce stoisz i gazujesz a przepały z wydechu zrywają lachonom majty. A na skuterze jak przygazujesz to pojedziesz i znikniesz obiektom z oczu - można sie samemu zaskoczyć.
Chyba że sie zrobi setup na wabienie lachonów, sprzęgło bedzie łapać od 9000 obr.. no to jeszcze jako tako można pobziukac z rurki.

Panowie pier....... nie na temat,załóżcie temat zgredy i spółka-pitolenie bez ładu i składu:D A jak się trafi spamer to do ścięcia.

a sam każesz gościowi kupić spray i napisać se coś na plecach :)

Wiem ale nie mogłem się oprzeć z odpowiedzią na tak debilne pytanie,dobrze że nie zapytał czy może koło zdjąć i jeździć bo by mnie zabił:)

bo on go chciał tak upodobnic do rasowego koxa albo piaczcio eNRGy

Se kupi italieta dragster to i lag nie będzie i jeden amor z tyłu bedzie miał sport

PACI, mam nadzieję, że pisząc o nas ZGREDY, miałeś przed oczami MuppetShow i balkonikową lożę szyderców:
https://www.youtube.com/watch?v=j_T9YtA1mRQ
Tak, od lat dążę do tego ideału, ale widzę, że niestety kilku kolegów znacznie mnie wyprzedza...

raczej to;
https://www.youtube.com/watch?v=ASR3P5W4FhA

PACI, zdrajco! Całe szczęście, że pisałeś to nie tylko o mnie, ale o DRUIDZIE i WOMBACIE też.
Jak się z tym czujecie, zgredziki?
A tak wogóle, to gdzie się podział ten piękny, męski przedstawiciel narodu, co rozpoczął naszą dyskusję?

Czemu zdrajco mnie też się to tyczyło tu sami zgryźliwi tetrycy:D