Nowy Egzamin teoretyczny kat B

Fuck yea 74/74 xDDD

http://imageshack.us/photo/my-images/339/prawkoz.jpg/

73/74 nie dostrzegłem znaku i -1 punkt.
1.Przewietrzenie i ogrzewanie wnętrza samochodu osobowego w czasie jazdy w zimie sprzyja:
Pytanie dziwne bo każdy reaguje inaczej i nie wiadomo co zaznaczyć.

2.W tej sytuacji kierujący pojazdem w czasie jazdy: (noc poza terenem zabudowanym)
a).może używać świateł drogowych,
b).powinien używać świateł mijania,
c).powinien używać świateł drogowych.

Źle skonstruowana odpowiedź oby tylko na próbnym :)

chyba lepsze te testy jak poprzednie
po 28 latach za 1-szym razem 66 zle patrzylem na zdjecia nie potrafilem ujac ujecia :) po nastawieniu bojowym i skupieniu zA DRUGIM RAZEM 70
wiec nie ma zle na tamtych starych testach max 3/4 dobrych odpowiedzi wiec jest roznica powinno lepiej zdawac sie nowym kierowca
martwi mnie tylko co zamierzaja wyprawiac z mandatami ubezpieczeniem itp,smieszne jest ze jak chcesz odstawic samochod do garazu np na rok bo wyjezdzasz czy nie daj boze dwa lata to nie mozesz go wymeldowac WYREJESTROWAC TO JEST CHORE trzeba placic tak jak przyklad ktory czytalem ze majac jacht lodz potrzeba przyczepki wiadomo tylko ze ta przyczepka jest urzywana moze dwa -trzy miesiace w roku i tu taka sama ZLODZIEJSKA MASZYNA NIE MOZNA WYREJESTROWAC OC PLACIC CALY ROK nastepna chora sprawa,zobaczymy czy jeszcze nas zaskocza gamonie z rzadu dotyczy to tez waszych naszych motorowerow skuterow motocykli nie uzywamy ich 12 miesiecy w roku a nie ma mozliwosci wyrejestrowania na zime nie placenia oc przez okres zimowy CZY TO SIE KIEDYS ZMIENI JAK DLA MNIE TO JEST ZLODZIEJSTWO tyle na dzis pozdro

Taka ciekawostka.
W tamtym tygodniu na 74 osoby podchodzące do teorii zdało 8.
(Lubuskie, Zielona Góra)

Bo nie uczyli się przepisów ruchu drogowego, tylko wykuwali stare testy na pamięć.

Miałam wczoraj egzamin na prawo jazdy i zdałam za pierwszym razem! :) Nie taki diabeł straszny jak go malują :)

ja się zapiszę w przyszłym tygodniu :D

Ja dopiero zaczynam kurs na prawo jazdy i byłam przerażona nowymi przepisami, teraz mnie trochę uspokoiliście :P