nowy dział

Wpadłem na pomysł aby na forum pojawił się nowy dział “Narzędzia”, co o tym myślicie?? dało by się coś takiego zrobić??

Hmm… Dać by się dało, tylko zależy czy się admin do tego przekona.
A co by było w tym dziale? Rozwiń swoją myśl;)

dyskutowaliśmy o narzędziach np. jakiś kluczach, szlifierkach itd. polecalibyśmy jakiś sprzęt

PodLy napisał:

A co by było w tym dziale? Rozwiń swoją myśl;)

No właśnie. Chodzi Ci o coś takiego jak: "Który komplet wybrać"?

no coś takiego, wiem jest nonsens ale mi się wydaje że łatwiej tam będzie znaleźć

od tego “który komplet wybrać” nie jest nonsens jasiu, tylko “to, czy tamto” xD

Wiecie… Na moje jak już by miał być taki dział, to powinien mieć poddziały z różnymi typami narzędzi, żeby to chociaż praktyczne było i żeby się syf nie zrobił.

jacob555, można zrobić podział np.

:arrow: narzędzia ręczne
:arrow: mechaniczne
:arrow: inne

[ Dodano: 2009-01-03, 19:18 ]
ale ostatnio w nonsensię się pojawiły się takie tematy jak który dreaml/multiszlifierkę wybrać czy jakie końcówki do wiertki

ale tam i tak tematów podejżewam ze duzo nie będzie to jak jeszcze podzielicie na działy to w ogóle nic znalezc nie będzie można

wyraźcie swoje opinie chcielibyście? :sunglasses:

Jak dla mnie to zupełnie nie potrzebny dział. Już widzę jak dzieciak tworzy temat:

Jakich kluczy wolicie używać? 8 czy 10?

Fakt poluki, zresztą teraz nie ma za dużo tematów, co by się tam nadawały, a od razu nie będzie więcej…

nie oto mi chodzi, jakiej firmy są dobre klucze np.yato,stanley itd.

poluki, masz rację. Nie ma dużo tematów z pytaniami o narzędzia tak więc można pisać w NonSensie. :roll:

Mi tez się wydaje niepotrzebny…za duzo by tam tematów nie było a jak by były to bzdurne…

no dobra, poprostu wpadłem na taki pomysł :oops:

jasiu, nic się nie stało. Dobrze że angażujesz się w dobro forum.

Możemy tutaj podyskutować ogólnie o jakimś nowym dziale. Wasze propozycje, opinie, uwagi etc. :roll:

Patrico, dobry pomysł może jakiś nowy dział na temat jakiś dupereli a w nonsensię były same zabawy :lol:

Albo oddzielny dział do zabaw :smiley:

Damianho napisał:

Albo oddzielny dział do zabaw :-D

Moim zdaniem to byłoby bez sensu. To jest forum o JednoŚladach, a nie o zabawach.

Ludzie głównie tu zaglądają i piszą by uzyskać w czymś pomocy, zapytać o coś, a nie bawić się.

NonSens znów w zupełności wystarczy.

Patrico napisał:

Moim zdaniem to byłoby bez sensu. To jest forum o JednoŚladach, a nie o zabawach.

Ludzie głównie tu zaglądają i piszą by uzyskać w czymś pomocy, zapytać o coś, a nie bawić się.

NonSens znów w zupełności wystarczy.

No wiem. Joke taki to był ;-)