Nowy cylinder w malaguti F12 lc

Jak zmieniasz wal to i simeringi musisz wymieniłeś inaczej jest male prawdo podobienstwo ze niebędzie lapal falszywego powietrza i tak jak kolega pisal sprawdź wszystki uszczelki i uszczelniacze czy nielapiej gdzieśz falszywego powietrza bo skutery sa nato bardzo uczulone ;/

HaVaNa TuninG napisał:

lapal falszywego powietrza

nie ma fałszywego powietrza pierwszy raz słyszę takie stwierdzenie jak już to lewe powietrze

Wymień simmeringi na nowe i wtedy powiedz bo jak ty je wyjmowałeś i wkładałeś to na pewno jest to. sprawdź kompresje!!

Kompresja jest dobra na 100000%%%%%.Dzis kupie nowe simery i założę i zoabczymy co bd. :lol: .PAMieTAJCIE! jak się WK***** to go spale

Co za ludzie!!! mowie wam ze kurde simmeringi nic nie dadza bo jak wczesniej chodzil to czemu teraz nie ma Ja to samo mam simeriingi wymieniłeś i huj a to huja prawda :569: to samo jest na nowych co i na starych bylo a jakiej firmy zalozyles cylinder i do tego moze powiecie filter brudny gaźnik zapchany swieca do dupy przewod wysokiego napiecia ma przebicie a tu taki wał wszystko dobre i nic Ja w swoim obstawiam zapłon??? Jak gaźnik byl nie ruszany to musi chodzic ale niestety nie chodzi moze byc problem z cylindrem jakis wadliwy :-/ Jeszcze jedno a moze to byc wina uszczelki pod cylindrem bo orginalnom mialem taka cienitka aluminiowa a teraz mam papierowom grubom???

malaguti f12 napisał:

Kompresja jest dobra na 100000%%%%%.

a sprawdzałeś że jesteś taki pewien??

kompresje i jest super. Po wymiane simerow trochę lepij ale nadal salby . 60 km/h max i slabiutki

I mówiłem mój tez jest ciutke mocniejszy ale twoj jest lepszy bo 60 a moj 40
boje się tylko zeby cylinder jakis wadliwy nie był??? :cry:
tylko zastanawia mnie to trzemu taki słaby i na obroty mu ciężko wejsc???

No ja chyba mam tylko gaźnik do rekulacji i neiwiem jak ustawić

Spróbuj ja swoj regulowalem na rozne sposoby i nic :cry:
a tobie tez strzela z tłumikaż???

mój chodzi normalnie tylko ze nie wiem :mrgreen: czemu jest taki slaby powinien puść 80 km/h a nie 60 km/ :mrgreen: :mrgreen:

[ Dodano: 2008-11-11, 13:48 ]
Kurwa znów slaby kurwa zrobiłem 10 km i huj się zjebał Jak ustawić Gazik

no to chyba gaźnik
sprawdź membranki
jak masz ten sam cylinder replike orginalu to ustawienia
orginalne gaźnika powinny byc ok
iglica gora dol i regulacja srubkom skladu mieszanki i ustawienie dozowania oleju bo jak za duzo to muł ale nic się nie stanie nawet lepiej a jak zamało to krócej pozyje ale więcej mocy :mrgreen:

lenar212 napisał:

no to chyba gaźnik
sprawdź membranki
jak masz ten sam cylinder replike orginalu to ustawienia
orginalne gaźnika powinny byc ok
iglica gora dol i regulacja srubkom skladu mieszanki i ustawienie dozowania oleju bo jak za duzo to muł ale nic się nie stanie nawet lepiej a jak zamało to krócej pozyje ale więcej mocy :mrgreen:

zgadzam się :) a ja bym się interesował zaworem membranowym , a i sprawdź prąd ja miałem podobnie i to była cewka :O odezwij się na gg 9780201 jak chcesz pogadać bo tu się off top robi .

chłopak u mnie mebranki dobre tylko niewiem czy trochę nie odstaja :-/ :-/ :-/ :-/ :-/ :-/

[ Dodano: 2008-11-23, 21:15 ]
no i dalej hujnia. Zrobielm 120 km i jedzie 60 max i slaby jak glowno(. wymienilem sprzeglo nadal to samo. gaźnik wyjebanie wykurwuscie wyczyszczony. nowy cylinder simernigi i slaby jak…

[ Dodano: 2008-11-23, 21:17 ]
pomoże ktosą

[ Dodano: 2008-11-23, 21:17 ]
no pomoże ktosą neiwem co robic z tym chujem