Siema chce dzis wam pokazać mojego nowego bzyka kupiłem go dosyc dawno lecz nie było kiedy się nim pochwalić . Moim nowym motorkiem jest Motorhispania Furia 50cm3 z 2002 r zmieńił się on troszkę od kond go kupiłem ale wszystko będzie widoczne na fotkach.
A oto plany :
:arrow: Nowe oświetlenie ( Juz jest )
:arrow: Nowe malowanie
:arrow: wymiana kółek
:arrow: obblokowac wydech ( Wykonane )
na razie tyle ;p
A oto jak wyglądał dzień po zakupie :
A teraz jak wygląda obecnie :
Wiecej fotek tutaj :arrow: http://bikepics.com/members/gesio/02furiacross50/default.asp?i=1638871&s=0
no motorek super - crossy coraz bardziej podobają, a co do planów to tylko też nie myślisz o czymś więceją
bardzo ładnie się prezentuje z tą owiewką
Ładnie wygląda tylna lampa i kierunki. Gratulacje.
SEVERYNNN napisał:
no motorek super - crossy coraz bardziej podobają, a co do planów to tylko też nie myślisz o czymś więceją
Prawdę mówiać to jeszcze chiałbym zminic kiere , kupić cylinder 70cm3 , sportowe tarczki sprzegłowe , wymianic cewkomoduł na odblokowany , zminic wydech na sportowy :D ale jak na razie to tego się muchy nie gonią z powodu braku funduszy ;/
A no i Dzieki za oponie :d
ja bym swapa na silnik dt albo rs zrobił
fajne moto , tył wymiata. Jaki tam masz silnik :?:
A ile dałeś za tą machinę w ogóle?
Wszystko ładnie, ale kolor trochę zbyt blady. Plastiki dać podobne do koloru ramy i będzie git
To jest silnik AM6 taki jak w Rs tzr 6 skrzynia , dac dałem za to 3300 + koszty rejestracji no i te części co juz kupiłem . Kolor bedze całkiem inny rama tez bedze lakierowana
Kurcze plastików w crossach enduro się nie maluje!!
Niby czemu?
ja słyszałem, ze się nie maluje bo pozniej farba odlatuje. Ale cross bajer
Te plastiki rzeczywiście są giętkie i niby może potem farba pękać, ale to już by trzeba było kupić taką do plastików giętkich.
Damy rade ;D kupie odpowiedni podkład wraz z farbą i będzie dobrze jak będzie pekać to usunę farbę i okleje go w odpowiedni kolor
No widzę grono endurowców się na forum powiększa
Długo mnie tu nie było mam nowe fotki z nowym błotnikiem UFO
A tu jak będzie polakierowana Hispanka w najbliższym czasie
Strasznie nie dokładnie ale robiłem w pośpiechu
Błotnik jak najbardziej wporzo
Ale na VT widać że biała część kanapy nie pasuje do lakieru, no chyba że poszycie też wymieniasz :->
ee tam według mnie biały pasuje do tego pomarańczu.
nie jest takie sztywne jednolite tylko jest jakiś wyróżniający się szczegół, według mnie fajnie.
Fajne fajne tylko te felgi zostaw w chromie ;]