dokładnie, tak jak mają zrobić powinno byc OK :) to i tak lepsze od prawka od 24 lat :roll: a co do kombinatorstwa, to na allegro było suzuki jakieś 600cc i było zarejestrowane na 50cc :shock:Regis napisał:
kombinatorstwo na lewo i prawo...
Odemnie koles chcial kupić gpzta tylko chcial go na 50ccm zarejestrowac. Pogonilem skurwysyna jak psa.
O tym też myślałem... Tylko powiedz sam... Chyba bardziej niebezpieczne jest dać gówniarzowi 18 lat samochód 200KM , niż motor 200KM. Taki młodzian mocnym sportowym wozem może więcej ludzi skrzywdzić niż motorem. Jak często zdarza się, że ktoś motorem zabija postronne osobył? A jak często samochodem?? Motorem zwykle zabija ze swej głupoty tylko siebie, rzadko się zdaża, żeby jakikolwiek wypadek był z winy motocyklisty... To w Polsce zaledwie kilkanałcie procent. Większości wypadków z udziałem motoru powodują kierowcy samochodów. Ale i tu ginie motocyklista. A samochodem jadąc brawurowo, wyprzedzając na trzeciego, na pasach, jadąc na czerwonym stwarza się większe niebezpieczeńsstwo dla otoczenia. Oczywiście nie uniewinniam tych idiotąw, co po ogarze wsiadają na hayabusą. Takie jest moje zdanie. Myślę, że dla osoby poniżej tych 24lat samochód jest bardziej niebezpievczny dla otoczenia, niż mocny motor. Aha, ale o tym, że u nas szybko znajdzie się hayabusa 45KM zapomniałem... Fakt... W niemczech nie muszę mieć motoru, który ma do 30KM, tylko normalny swój, ale przytłumiony do 30KM. Nie muszę potem zmieniał motoru, co jest dużo taniej.Regis napisał:
A czy także uważasz, że Twoją sprawę jest to, że zabijesz przy okazji matkę z dzieckiem, która akurat sobie chodnikiem szła I nic pażństwu do tego?
Bez sensu to jest…
Myślę, że jest to tak zrobione nie tylko dla bezpieczeństwa tylko aby panstwo zarobiło trochę kasy, w koncu kazdy kurs - 1000zł, teraz nie chce się tak długo czekac na A wiec lepiej wczesniej zrobić A2, i juz - dwa razy więcej kasy zarobią od jednej osoby.
Ale kto myśli o naszym budżecie??
Górnik ? warn.