Nocne kulanie po Warszawie.

Bosze Dawid sam widzisz że nie można ogarnąc tematu tych pieprzonych rolek. Dopiero wróciłam i mogę tylko pow bardzo poprosze kup mi rolki do 4T skutera Sym Fiddle chyba mają byc 5 kurna niech Mazell napisze jakie mają być - poprosze ślicznie Maxell napisz Dawidowi.bosze zwariować można. dobranoc jakby co Dawid tel mój w profilu. i tak dziękuję że chciałeś a co z tego wyjdzie to się okaże pa

maxell napisał:

13x16x5 'A te co znalazłem w garażu są...białe :)

Hanita napisał:

Bosze Dawid sam widzisz że nie można ogarnąc tematu tych pieprzonych rolek. Dopiero wróciłam i mogę tylko pow bardzo poprosze kup mi rolki do 4T skutera Sym Fiddle chyba mają byc 5 kurna niech Mazell napisze jakie mają być - poprosze ślicznie Maxell napisz Dawidowi.bosze zwariować można. dobranoc jakby co Dawid tel mój w profilu. i tak dziękuję że chciałeś a co z tego wyjdzie to się okaże pa

Hanita widzę że szukasz problemów i dajesz się wkręcać w wymianę rolek innych niż oryginalne.Jak chcesz mam w domu niepotrzebne rolki 16x13x5,7gram.Zapodaj adres na maila to Ci te rolki wyslę.

Dziadek co by tu powiedzieć a nie skłamać :) rolki se kupię a co! stać mnie mam już klamkę, filtr może i rolki będą leżeć. W moim skuterze nie są oryginalne rolki to już pewnik - jakie nie wiadomo bo sprzedawca skutera udzielił mi enigmatycznej odpowiedzi. Dziś jestem umówiona z majstrem mechanikiem w sprawie "piszczenia" w przednim kole i tym "szuraniu" jak silnik po odpaleniu pracuje. Spytam magika jakie jest jego zdanie co do rolek.
W czasie nocnego kulania Panowie mieli podobne zdanie że można wymienić rolki na trochę lżejsze niż mam (chyba pow lżejsze a nie cięższe). Ja się boję cokolwiek ruszać skoro maszyna jeździ bo i nie jestem wyrywna do eksperymentowania (w każdej dziedzinie). Tak więc nic nie postanowione nawet to czy Dawid dziś pomknie i przy okazji zakupi rolki dla mnie :))) Dzięki za troskę :)

maxell napisał:

maxell napisał:
13x16x5 'A te co znalazłem w garażu są...białe :)

sugerujesz, że ze względu na kolor będą pasować do mojej Frygi ? :)

Napisałem, że białe bo nic więcej oprócz koloru o nich nie wiem :)
I więcej o radę, pomoc, wskazówki...proszę mnie nie pytać. Nie wiem, nie znam się, nie umiem, nie potrafię...

Maxell a tak poza tym to wszyscy zdrowi? skąd taka wolta? ok wiesz, że zawsze byłam wdzięczna za wszelką pomoc ale skoro nie to nie... idzie nowe :(

Ale to było ogólne stwierdzenie, nie to, że do Ciebie akurat :)

a swoją drogą to mi przykro

Hanita napisał:

a swoją drogą to mi przykro

No to przykro mi, że Ci przykro :)

wiesz a właściwie pewnie nie wiesz, że kto daje i odbiera ten się w piekle poniewiera - najpierw z sercem na dłoni teraz nie umiem nie potrafię ot tak a priori.... pewnie można i tak ale ja tak nie umiem - taka huśtawka... czas się stąd zwijać
miłego dnia :)

Ja się też zmywam :)
Narka.

Byłem dziś w Moto-Italii na Puławskiej i oglądałem Derbi GPR 50. Nie ma nawet co porównywać z dziadostwem typy Zipp Pro GT.Cena jest dość wysoka ale warto.

Przesiadasz się na biegóweczkę? :)

czemu by nie :) ale ładne to to jest lekkie.
A używki tyle co mój szrocik nowy :)

Bo wiesz, pierdzącego skutera to jeszcze jestem w stanie zaakceptować, ale pierdzący 'ścigacz' jakoś mi nie leży :)
Bardziej wygląda jak jeździ

mordeczko ty moja jego prędkość max to 115km/h :) oczywiście nie mówię o nówce ale używce po przeróbkach

jeszcze byśmy do Kazimierza polecieli

Jakoś mnie to nie przekonuje :)
Ty sobie prawko najpierw zrób :)

Dawidsuper8 napisał:

jeszcze byśmy do Kazimierza polecieli

Ale przecież z Twoimi możliwościami to nic nie stoi na przeszkodzie :)