i zapewniam Cię że standard życia zdecydowanie Ci się pogorszył :)
maxell napisał:
Raven napisał:
Maxell co jest z Tobą, że wszyscy chcą Cię prać:)Widocznie jestem brzydki z ryja :)
parafrazując :Raven prać? Prać!
No, zdecydowanie, kiedyś mieszkałem na Tarchominie, teraz w lesie z lisami, sarnami, dzikami...
A co do prania, to proszę się w kolejkę ustawić ale wcześniej numerek pobrać.
W piątek jakieś szlajanie po mieście widzę że Hanita urządza :)
Dawid wywołałeś mnie do tablicy (ileś tam wpisów wcześniej) i czytający to forum mój facet dał przyzwolenie :) więc hulaj dusza piekła nie ma
a ponieważ ja niepamiętliwa to im szybciej spiorę Maxella tym lepiej :) bo tak to jeszcze zapomnę o co strzeliłam focha :)
Dzieki Kenio za krotkie spotkanie w C66!
Milego kulania, ja niestety musialem juz wracac.
A no pytałem się czy czemu wczoraj nie jeździliśmy :)
Maxell sobie grabi i grabi :)
a focha to ja nawet tu poczułem :P
Ej, a może ja się fochnę.
Coś się dzisiaj montuje?
no bo czyż nie mam racji? :) :) takie imputowanie, że ja tylko do pracy i po fajki :)
a swoją drogą moja Fryga chyba nie pobiera w ogóle benzynówki bo nic nie rusza sie wskazówka a zrobiłam od tankowania jakieś 60 km cuda!!
Raven montuje się dziś z odroczonym czasem wykonania :)
Po 60 km to nie ma prawa Ci wskazówka drgnąć nawet.
Ale bądźmy dobrej myśli, na pewno się skopsał wskaźnik.
Raven napisał:
Coś się dzisiaj montuje?
A co chciałeś do Łodzi skoczyć dzisiaj może? :)
Nie ma po co, sklepy zamknięte :)
buahahahahaha
a co do wskaźnika to ..... nie nie dokończę bo na innym forum zwróciłam uwagę że nie należy przeklinać
No weż Maxell nie strasz dziewczyny że coś się popsuło.A to że wskazówka nie drgnęła to normalne po 60km
Miałem zapytać wczoraj i jakoś mi wyleciało (bo stary już jestem), ten koleś wczoraj przy wyścigach to nie zajechał Ci trochę drogę? Wiesz, ten przy tych betonowych przegrodach.
Hanita napisał:
buahahahahaha
a co do wskaźnika to ..... nie nie dokończę bo na innym forum zwróciłam uwagę że nie należy przeklinać
Chyba w innym temacie a nie forum :)
Raven napisał:
Nie ma po co, sklepy zamknięte :)
Ale nocny jakiś mają. Kupimy fajki i wracamy :)