Nocne kulanie po Warszawie.

madi napisał:

Na pewno trzeba wozić kamizelkę w samochodzie ?

Nie ma takiego obowiązku, nie u nas w kraju. Jeszcze nie.

ale w Czechach jest obowiązek stąd ja mam w samochodzie bo tam często bywałam
jak nie będzie padało to pomyślę o przyozdobieniu Frygi na ten przejazd odblaskowy :) idę dumać do łóżka :) kolorowych snów panowie :)

Jak tam jutro? Wszyscy mówią, że będzie lało :)

Jeżeli będzie lało, to dopadam. Jeżeli nie - przyturlam się :)

oj tam zaklinajcie deszcz wszystko ustawiam pod tę akcję :) cała logistyka miałaby paść? czary mary :)

No to czaruj czaruj, bo ja to kiepski w te klocki jestem :)

polemizowałabym :)
czary mary będzie dobrze :)

ma być chłodniej 17 stopni i bez deszczu i tego się trzymam :)

Noo, bo ja już motorek umyłem :)

ja tylko wyciągnęłam z bagażnika dwie kamizelki - kurcze chciałabym to zobaczyć tę kawalkadę motorów skuterów ciekawe kto z forum się pojawi :)

Mam tylko nadzieję, że organizator nie da ciała, bo to pierwsza impreza w tym temacie.
Chociaż nie pierwsza w Warszawie.

Jeżeli będzie 17stopni i bez dyszczu to czekam na placu zwarty i gotowy

no właśnie bo jakoś mi taka impreza, akcja nie wpadła w oko w poprzednich latach no ale i nie byłam wyczulona na te klimaty :)
a tak a pro po nie mam cały czas filtra bo...pan zachorował i zapomniał zamówić :)

Dawid Ty mnie przy życiu trzymasz bo Maxell jak depnie to o nas zapomni :)

Dobrze, że ten stary jest jeszcze w stanie w miarę dobrym :)
I ja nie jeżdżę szybko :)

spoko będzie powoli spokojnie.Ja tez nie mam zamiaru pocinać z 80kmh

Pewnie, damy radę :)

buahahahahah nas troje oby! z całej gadającej tu ekipy - no nic, serio mam logistycznie to opracowane żeby wyrobić się na 20 na pl Konstytucji a potem to poddam się "rozkazom" Maxella i pomkniemy Dawid ku stadionowi :)

paczam sobie na pogode na jutro i ma byc bz deszczu i okolo 15stopni :)

a tak w ogóle to tylko taki "pokaz" czy ta impreza ma jakąś ideę typu motory i skutery są wśród nas - uważajcie puszkarze? :)