sportowy zawias wstaw tak aby pod naglym obciazeniem nie uginal się bo peugeoty z tego co wiem sa wozidlami i nie czuc na nich dziur … sport zawias nic nie da przy zjezdzaniu z krawezników ( nie zachaczysz jak będziesz zjezdzal pod skosem) ale przy wyzszych predkosciach na pewno zalatwi sprawe … ale ucierpisz na wygodzie
nie lepiej pojsc do spawacza zeby podgrzal ta rure i wygial do gory?
Ja widzę 3 opcje.
1.przeciąc wydech w miejscu gdzie wydech jest prosty, czyli na wyjsciu z cyla i skrocic trochę i pospawac z powrotem. będzie wyzej ale automatycznie trzeba przerabiac mocowanie albo jezdzic na wydechu przykreconym na jednej srubie.
2.kupić przedluzke amora albo zalatwic u tokarza. zaden problem takie cos wykonac. a jak się poszuka to można i gotowe kupić bo przecież do scigaczy nawet takie rzeczy montuja.
3.pewnie jest regulacja napieca wstepnego sprezyny na amorze. wystarczy skrecic i moto będzie sztywniejsze i nie będzie siadac tak mocno na dziurach, ale jak ktos pisal komfort mniejszy.
kilerek997 napisał:
ps. to Twoja nowa optykaż;oo (w avatarze)? No i jak już rs'ke maszł?
To z nudów robiłem sobie VT xD i takie coś wyszło ^^ A RS powinnem mieć już w tym tygodniu ... cholernie się to przedłuża ale mieć na pewno będę miał a Jet'em będzie się woził mój brat...
Teraz planuje sprzedać Laser x-pro i kupić LeoVince ZX bo Jet dobrze chodzi na ZX bynajmniej na 50ccm bo nie wiem jak jest na 70ccm może odwrotnie ? ale teraz normalnie przy moim secie mam v-max gorszy niż był seryjny ... gdy był seryjny tylko z wariatorem raz udało mi się osiągnąć v-max jak pisze na liczniku Minarelli Areli czy jakoś tak to do połowy tego napisu doszło to już w ogóle kosmos a teraz 85km/h to max i dziękuje :-/
a nie Magneti MarelliżAdverion napisał:
Minarelli Areli
Magneti Arelli jak już xD tak chyab tak
PS. Może chce ktoś kupić Laserka x-pro? ;]
Magneti Marelli ![]()
ymmm… To M jest takie duże i nei wiadomo czy należy również do tego Arelli czy nie czyli pojawia się pytanie czy czasami jest 2 in 1 ? hmm ??
Tak, to jest logo Magneti Marelli.
Magneti marelli i tyle.
Czyli M zalicza się i do Maneti i do Marelli teraz już wiem ;] a co to w ogóle jest Magneti Marelli ? hmm??
Sorry ale ja nie chciałem aby to wyglądało jako spam … bo mi kompletnie nie zależy na tym by nabijać sobie ilość postów tylko aby komuś pomóc lub samemu się dowiedzieć czegoś nowego… i to teraz pewnie też będzie jako kolejny OT a więc przepraszam bo chcę tylko wytłumaczyć …