Niska prędkość keeway 2t

Łożyska C4 do czego ? Wał czy co ? Oprócz wału takich łożysk się nigdzie nie montuje. C4 łożyska wału to do racinga są a nie 70 sport…

Tak do wału, a jakie będą lepsze bo mogę je odmienić a jeszcze nie montowałem? :slight_smile:

U Ciebie to luz C3

Powiedzcie mi Panowie ile pala wasze skutery na cylindrach 70? Mój pali 6 l i myślę że to za dużo

źle myslisz. Ale duzo zależy od zapotrzebowania konkretnego cylindra.
70cm co ma 7KM weźmie mniej niż 70cm co ma 12KM (logiczne dosc). Do tego im większy gaźnik tym pali więcej w przypadku wysilonego 2T.
Mi przy cylindrze Streetracing 70 i 19mm gaźniku palił tak
https://www.motostat.pl/member/vehicles/stats/id/58197/page/1

czyli od 6.3 w góre. Raczej bliżej 7. A jak było ogień, ogień ogień to wyszło mu pod 9.

To h*j z tym złomem, mój drugi moto hornet 600 pali mniej i nie ukrywam że lepiej chodzi. Ok dzięki za pomoc, powodzenia

spalanie w okolicy 4 litrów i więcej deklaruje większość producentów silników 2T. Internetu nie masz?
Skoro podnosisz moc to i spalanie wzrasta.

Tak czy owak musiało by mnie poje*ac żeby jeździć skuterem który pali 7 litrów. Samochód mój tyle pali przy 180 :wink:

ee tam. jak masz tak porobiony skuter to jest to zabawka. a w zabawkach sie nia patrzy na takie rzeczy.
Inna sprawa że małe, wysilone silniczki dużo palą. Można jeździć 70kg 4T i spalać 1.8 litra.
Ale jak chcesz pierdzikiem jeździć 80 i jeszcze mieć przyspieszenie to jest jak jest.