Ja bym wydech zdjął i bez wydechu jeździł jak by ktoś się pluł
Pierscinek by pekł ipo jeżdzie
wilus88luki napisał:
Pierscinek by pekł ipo jeżdzie :D
O ja niby dlaczego miałby pęknąć??
Większej bzdury nie słyszałem szczerze
pojezdzij na pizdzie na seryjnym cylu bez wydechu to zobaczysz, zrób najpierw tak a dopiero się wypowiadaj
no pierścien nie wiem czemu by miał pęknąć ale raczej by się zatarł cylinder bo na pewno by wpadł tam jakiś syf xD
ja też w bloku mieszkam i kiedyś taki głupi sąsiad zszedł jak regulowałem gaźnik i się zaczoł pluć że mu pod oknem hałasuje i wgl to mu powiedziałem krótko:
“skuter chodzi jak chodzi, to nie moja wina, muszę coś zrobić i puki tego nie zrobie to będzie skuter tutaj pierdział a jak się coś nie podoba to niech się pan przeprowadzi do innych bloków gdzie będą o 8 rano palić gumę ścigaczami”
i od tamtej pory się już nie pluje o skuter a jak wcześniej próbowałem cicho przejeżdżać koło bloku to teraz mam to w D bo gość nic mi nie może zrobić.
i btw.
Red_Wariors napisał:
żeby kupić uszczelkę pod tłumik muszę rozgrzać sqoota i pojechać do ZG (miasta)
autobusy nie jeżdżą? xD
Mafioz napisał:
autobusy nie jeżdżą? xD
Jeżdzą ale po Co nimi jeździć jak od tego jest skuter? ;P
no nie dokonca Ci moga nic nie zrobić jeśli stoisz w garazu to owszem moga Cie cmoknac ale jeśli wyruszasz na droge publiczna to obowiazuje ci norma halasu 96 dB po 23 chyba 98db jeśli się nie myle i jeśli cie zmierza to zabieraja Ci dowod bo masz pojazd w swietle prawa niezgodny z warunkami homologacij czaisz ? ale ja tam się nie pierd mnie juz zlapali bez wydechu ale odprowadzili mnie do domu <lol>
kultura kulturą, prawo prawem, jeżeli chłopie jesteś na swojej posesji przed 22, nic ale to nic nie mogą Ci zrobić, nawet jakbyś wrzeszczał, lądował samolot u ciebie nic ci nie zrobią. W blokach jest już inaczej, bo to jest własność współdzielni itd. Tam już obowiązują normy hałasu
Oj dobra, temat do zamknięcia bo te wszystkie posty odbijają od pytania kolesia. Jak jesteś u siebie w garażu nie mogą ci nic zrobić, nie mogą przyjechać odpalić ci i sprawdźić czy jest za głośny bo go nie używasz w ruchu ulicznym, w garażu możesz nawet bez wydechu go sobie trzymać , chja ci mogą zrobić innymi słowy jak nie jeździsz nim po ulicy. Temat uważam że można zamknąć bo to sensu niema, już się kolo na bank dowiedział jak to jest z tymi sąsiadami więc niema co tego dalej ciągnąć.