nie odpala ;/ zagadka dla znawcow...

jedz do castoramy i kup krutki manometr !!! taki żeby ci w atmosferach pokazywał i jak będziesz miał kompresje powyżej 7 atmosfer to dopiero napiszesz że się gówno znamy

dobra. no to zobaczymy kozaki. kto ma tu racje. zakladamy się i moja banacje konta lub kogo innego. ktos się ze mna zaklada ze nie mam cylka padnietego ?

care ja jechałęm nad jezioro i też zamuła złapał i nagle zgasł i po h***

care napisał:

dobra. no to zobaczymy kozaki. kto ma tu racje. zakladamy się i moja banacje konta lub kogo innego. ktos się ze mna zaklada ze nie mam cylka padnietego ?

No to w takim razie poco zakladasz te tematy :roll: :roll: my ci z 10 raz mowimy co moze byc a ty swoje caly czas :roll: :roll: jak taki dobry jestes to bez zakladania tematu powinienes rozwiazac problem :P

care napisał:

Mówisz o jednym swoim koncie czy o wszystkich?

dobra zroby inaczej
sciagnij wydech i reką przekręć kopke do momentu oporu jaki stawia kopajka
z kanalu wydechowego powinienes slyszeć syczenie to znak że pierścienie trzymają kompresje która powoli ucieka !
to jest bardzo prymitywny sposób sprawdzenia kompresji
później ściagnij filtr powietrza i sprubuj go odpalić bez wydechu także … a później jak nie wyjdze no to załóż filtr i prubuj jak nie uda się to cylinder padnięty

inna sprawa jeżeli cylinder po pomiarze manometrem będzie wskazywał to że jest dobry to elektryka padła …

następnie sprawdź stan blaszek na zawórze membranowym czy jest szczelny … gaźnik sprubuj jeszcze raz przeczyscic to powinno pomóc

dobra ch.uj tam. daje go jutro dla mechyanika i chu.j jelsi będzie zatarty to od razu robie racinga.

care napisał:

Na moje oko - powinieneś udać się do najbliższego psychologa ... powiedz, że prawdopodobnie jesteś głupszy niż ustawa przewiduje :|
My staramy Ci się pomóc a ty nam jakieś śmieszne warunki stawiasz ?

care napisał:

dobra ch.uj tam. daje go jutro dla mechyanika i chu.j jelsi będzie zatarty to od razu robie racinga.

Hrrhrhrhhrhrh :D chce to widzieć :)

no co… jest racingowy cylinder do S9. Airsal… zobacz na mielochu… do tego jakis wzmacaniny wal, lozyska, gazior 19 albo 21 i jazda

Mówisz o tym ? http://sklep.mieloch.pl/product_info.php?cPath=1_135_300&products_id=1034&osCsid=0e22fa59318c8d1ab4b98ee81487e5f0

Bo tego http://sklep.mieloch.pl/product_info.php?products_id=2632&osCsid=0e22fa59318c8d1ab4b98ee81487e5f0 nie widzę do S9

jeśli masz ac to jedyny cylinder jaki znalazlem racing to hebo manston replica

Oj jacob - a tak świetnie się bawiłem ! :stuck_out_tongue: a ty mu bana dałeś :smiley:

tak chodzi mi o tego http://sklep.mieloch.pl/p...4b98ee81487e5f0

kurde nie dawajcie mi bana ;/ bede juz normalny. tylko te forum jest spoko. reklamowalem juz nawet na skutery.net i mieloch.pl i sqtery.com i okolo 20 osob przyszlo na te forum :slight_smile:

edit: a i jednak mieliscie racje ;/ zatart ;/ bylem dzis u mechanika ;/ a czy jakbym kupowal metrakit hand made 70ccm to muszę wal wymieniłeś czy wytrzyma ? bo tego racinga to by nie wytryzmal no nie ?

jak ma juz najechane trochę km. to wymien lozyska na wale i będziesz mial spokój …

a i jednak mieliscie racje ;/ zatart ;/ bylem dzis u mechanika ;/

Nie chce nic mówić Ale :evil:
A nie mówiłem … i po co tyle mądrzenia się Care

JacoPL, przecież do racinga trzeba wal wymieniłeś jeszcze hebo maston replica to nie taki jak t6 wiec wal wymien… razem z lozyskami… A nie powinno byc bana za potrujne konto ??

nie banujcie pls. nie wyobrazam zycia bez tego forum. mogę zaplacic.

a do tego metrakit hand amde to walu nie trzbe a. ?

Ninro napisał:

nie banujcie pls. nie wyobrazam zycia bez tego forum. mogę zaplacic.

Leżę xD

50 1090 1391 0000 0001 0661 5810 - nr konta forumowego.
  1. jasiu - a ty skad to wiesz ? :o
    2. Favete - przecież założyłeś się z nami o bana :slight_smile: przegrałeś czyli banik ?

nie proszę. nie banujcie. bede juz normalny. ok ?

ostatnia szansa pls.

Ninro napisał:

bede juz normalny

haha to mnie rozbawiło, bądź normalny to nie dostaniesz bana.