Nie mogę odpalić

Ello mmam taki problem nie mogę odpalić yarox’a stał jakieś 4 tygodnie w garażu ogrzewanym etc naładowałem aku kopie kopie i nc patrze na swiece fakt zalana wyczysciłem zakręciłem i też nie da rady odplić spróbwałem inna swiecę zobaczyc i też nic iskra jest jak dla mnie słaba :-/ :-/ Nie wiem co z tym zrobić
Może wiecie co to może być?

Kup nową świece, spróbuj i napisz.

Świeca jest dobra bo próbowałem innymi sprawdzać iskrę i jest słaba wiem tyle ze jest przeewód przerwany przy fajce ale łączy się z fajka :expressionless:

przewód nie może byc przerwany, co z tego ze łaczy się z fajka ale zasłabo prad przepływa. kup kabel wysokiego napiecia i powinno byc po problemie

Co myślicie nad ta fajką [code:1:0c841dc050]http://www.keeway-sklep.pl/product_info.php?products_id=162[/code:1:0c841dc050]

fajka dobra ale ja bym ci radził wymienić cały przewód wyskiego napiecia bo z własnego doświadczenia wiem że oryginalny jest sztywny i się łamieć

No fakt jest sztywny i to nawet bardzo :cry:
Wymienie fajke i kabel jak będzie u mnie w mieście i zobacze czy to to jest przyczyną oby to.

ja tam mysle, ze to fajka…u mnie w apce było cos takiego, ze iskra była taka, ze ledwo ja było widac i załozyłem inna fajke (od Simsona :]) i elegancko działa

Skróciłem kabel tam gdzie był naderwany wkręciłem w fajkę i nadal nie odpala już nie wiem jaka ta iskra ma być czy jest dobra czy nie :frowning: :frowning: