nie ma mocy czego to wina????????

witam mam problem ze swoja beta ponieważ nie ma mocy chociaż ma wymieniony prawie cały silnik ma cylinder polini 70 sport, wario polini SC, sprężynę centralna 60% hebo, wydech gianelli a wszystko co zostało w niej wymienione jest opisane i pokazane tu http://www.polskajazda.pl/Motocykle/W�asne%20Projekty/Skuter/30220 mój kolega ma większość części tych samych tylko w boosterze i idzie na koło bez problemu a moja porostu porażka myślałem ze to może był wydech ale nie jestem tego pewien może wy macie jakieś pomysły co to może być??? (na pewno to nie są rolki) pozdr

Wydech jest ok.Moim zdaneim za twarda sprezyna centralna.Kreci wysokie obroty?

ale jak mu wsadzę lżejsza to jest podobnie tylko ma takiego totalnego muła tak gdzieś do 10 jak wymieniłem sprężynę to właśnie kręcić bardzo duże obroty a nie jechać ale wymieniłem mu rolki na cięższe to jest już lepiej ale i tak źle :-/

I to właśnie jest za twarda sprezyna cetralna.

tak ale jak wsadze sprężynę np 15% to od razu muszę wymieniłeś rolki bo nie ma się przełozyc mocy na koło i jak jade to strasznie wyje a nie jedzie ale poprubuje i zobacze co się będzie działo

A WYREGULOWALEŚ GO

Wyreguluj gaźnik i będzie ok :wink:

[ Dodano: 2008-07-10, 17:22 ]
wyregulowałeś?

tak już wyregulowałem na tyle ile potrafiłem i jest już ok wsadziłem sprężynę 15% i rolki 5,5g i jest już w miarę dobrze dzięki wszystkim za odp pozdr temat do zamknięcia :wink: