Nie chce odpalić

Cześć. Posiadam motorower z silnikiem 139 fmb w którym jakieś 2 miesiące temu została wymieniona pompa oleju, łancuszek rozrządu, cylinder, głowica 72, świeca, gaznik. Od tamtej wymiany nic sie niedziało. Jezdzilem cały czas na dobrym oleju. Teraz ciężko jest go odpalić. Trzeba z 40 razy kopnąć aby załapał. Zawory są ustaione. Ssący 07 wydechowy 010. Co moze być przyczyną ze nie chce odpalać?

Paliwo do świecy dochodzi? Gaźnik wyregulowany? Zobacz czy nie zalewa świecy.

Cześć posiadam motorower malaguti f10 i mam kłopot jak chce to odpalić to muszę ściągać obudowę i zatykac otwór od filtra powietrza by zapalił ale to i tak to nic nie daje bo przyjadę się kawałek zgadza ten wystygnie i znów to samo mu się dzieje A do tego świece zalewa gaźnik mam wyregulowany jak ta usterkę naprawić pomożecie?

Cześć posiadam motorower malaguti f10 i mam kłopot jak chce to odpalić to muszę ściągać obudowę i zatykac otwór od filtra powietrza by zapalił ale to i tak to nic nie daje bo przejade się kawałek zgasze ten wystygnie i znów to samo mu się dzieje
do tego świece zalewa gaźnik mam wyregulowany jak ta usterkę naprawić pomożecie

Ancymonek86 jeśli to 2t sprawdź zawór membranowy najczęściej powoda zalewania jeśli nie to to napewno coś z gaźnikiem