Hej właśnie sprzedałem swego chinola i chciałbym kupić piaggo nrg power , są ta elektroniczne zegary i mam takie pytanie czy taki licznik można cofnąć , bo chciałbym kupić takiego sprowadzonego , i nie chce zostać oszukanym z przebiegiem , że np. skuter ma przejechane 25 tys a na liczniku ma 12 tys . Bo w tych zwykłych lincznikach to nie jest problem cofnąć a w czy elektronicznych ??? Nie chce być oszukanym po prostu .
W samochodach elektryczne da rade cofnac… Ale w skuterach hmm… polak potrafi ;d Nie patrz za bardzo na przebiegi na licznikach bo wiekszosc jest cofane. Przejzyj podzespoly i wtedy bedzxiesz wiedzial czy jest on realny czy nie
ale nadal nie mam odpowiedzi wiem , że w autach da się cofnąć przebieg a czy w skutach wiem ze patrzy się np. na kanape czy nie zniszczona czy równo pracuje ale przebieg też jest ważny
patrz tez na opony. Tarcze czy maja juz ostre ranty. Sprawdzalem i na 100% da się cofnac Wiec posprawdzaj wszystko dokladnie… A na kanape to nie masz co patrzec bo to można za 50zl obszyc ladnie
jak opony tez można zmienić ja swój skuter sprzedałem z uksyta szpila od głowicy ta co tłumnik trzyma przykleiłem to na poxline i się trzymało prowizorka :D(a nic o tym nie mówiłem )
Opony przedniej nikt raczej nie wymianie jak dobra, moja ma 7 tyś przebiegu i jest jak nowa, w rowkach mam włoski. Patrz na tylną czy nie palona guma itd. Manetki też się ścierają.
Elektroniczne zegary da rade cofnąć. Jest to o wiele trudniejsze od cofania zwykłych liczników i nie wiem w jaki sposób się to robi, ale da się na pewno.
Damianho, sa urzadzenia specjalne do tego ;d albo jakos podobno zwarcie można zrobić ze do 0 cofnie
nie patrz na przebieg patrz czy był bardzo używany czy tez mniej. spójrz na opone tylna czy nie była katowana , na plastiki czy nie sa bardzo porysowane… jak chodzi silnik czy rama nie jest skrzywiona , czy nie jest po tuningu… jak by tak wszystko zebrac do Kup*y to sam będziesz wiedział czy przebieg się zgadza…
mi się wydaje że wystarczy zresetować komputer i będzie 0 km ale tak mi się tylko wydaje… ale tak czy inaczej na pewno ale to na pewno da się cofnąć