Siemka posiadam yamahe neos’98 rok prubóje coś z niż zrobić. : >>>Mechanika:<<< >>wydech- Leovince ZX >>cylinder- Stage6 Sport Pro >>łożyska- łożyska Teflonowe Ważu Stage 6 >>pasek- Stage6 Pro w planach mam do zakupu lepszy wydech. wario,gaźnik,sprężyna cenrtalna >>>Optyka:<<< >>kierownica bmx >>adapter str8 >>wygladzone nadkole >>manetki >>ryfle >>bad-lock >>stopka boczna w zimie zmieniam kolorek nie mam pojecia jaki pomuzcie przy pomocy koloru mam zamiar zmienić przedni błotnik podwyzyc go itp… >>>FOTY<<< http://www.bikepics.com/members/aster9/98neos/ Oceniajcie i ko0mentujcie!!!
Neos jak neos, daj więcej fotek, podoba mi się kiera BMX i przednia lampa
Chłopie nie zmieniaj koloru bo ten jest mega Pomaluj tylko kiere na biało wtedy będzie fajnie. A błotnik daj od roxa na przod.
bardzow fajny neos jak chesz go małowa to na jakiś niebieski albo czerwony :mrgreen: daj więcej fot :!: ten neos bardzo mi się podoba brakuje mu tylko paru szczegułów a błotnik daj od roxa tak jak ja mam :lol: Ocena 9/10
mam pytanie, skąd weźmiesz adapter do neosa Ja nigdzie nie mogę znaleśc…
no fajny neosik aby błotnik od roxa i super będzie :mrgreen:
NO bardzo fajny neos. POdoba mi się w miare. A jak osiagiż???
osiągi nie wiem jakie poniewaz na dotarciu jak dotre to napisze co i jak
adaapter kupiłem razem z kier? od ziomka
Jasiu226 napisał:
mam pytanie, skąd weźmiesz adapter do neosaż Ja nigdzie nie mogę znale?c...
adapter od roxa pasuje do neosa ;-)
Myślałem zeby felgi pomalowac chromem w sreju ale nie wiem jak to będzie wyglądac czy będzie polysk i wogule jak się będzie neos na nich prezentował??
ten chrom w sprayu to jeden wielki badziew nie możesz tego dotknął bo od razu schodzi ale efekt całkiem całkiem
czyli na felgachh się nie będzie czymac jak bym elegancko wyczyscil potem podklad chram a potem bezbarwny?
lepiej wes je sobie wypoleruj :!: P.S 140 post
zaduzo roboty i odnawiac co jakis czas czeba ! a jak staranie pomaluje to będzie git i jak zrobić wloty czym je wyciac [ Dodano: 2008-09-05, 14:52 ] kupiłem nowy pasek hebo jak zalozylem to nie ma takiego zbierania jak na poprzednim pasku ale za to lepiej z v maxem roli mam prawie kwadratowe ale na tamtym pasku mam zbieranie takie za na kolo stawialo a teraz lipa czego to moze byc przyczyna??
To normalne musisz trochę pojezdzic zeby pasek się ulozyl wtedy będziesz mial normalną zbiłrke
a rolki jakie kupić mam plana zeby kupić zestaw stage6 mam zwykły wariator! czy lepiej takie same jak tam sa ?? i mam prozbe zeby mi ktos podal wirtuualne malowanie yamahy neos dalej mam problem z doborek koloru proszę o pomoc ??
[ Dodano: 2008-09-07, 10:41 ]
pomuzcie mi jak wrzucic fotki zeby je od razu wyswietlalo nie przez link ??