Najtańszy, nowy, markowy skuter

No to tak jak w temacie, podawajcie propozycje najtańszych, nowych modeli markowych skuterów. Głównie interesuje mnie Piaggio

Piaggio Zip kosztuje koło 6000zł. Nowy neos kosztuje 6500zł, także taniochy nie ma.

kermit536 napisał:

No to tak jak w temacie, podawajcie propozycje najtańszych, nowych modeli markowych skuterów. Głównie interesuje mnie Piaggio

ludix jest na pewno bardzo tani jak na makrowy skuter ta podstawowa wersja bo blaster kosztuje 7tys hmmm może niektórzy mnie wyśmieją ale np kymco s9 według mnie jest dobrą propozycją jeśli mamy brać zipa lub ludixa tym bardziej jak nie dawno w kymco była wyprzedasz i może znajdziesz jeszcze modele w z wyprzedaży a tak po za tym podpisując się w temacie co myślicie o tym francuska wilga ??
przeglądając allegro znalazłem takie coś wydaje mi się ze silnik to chiński 4sów co o tym myślicie mi się to średnio podoba tym bardziej za 4tyś jak odpowiedniki kosztują po 2 tyś tylko wiadomo ze peugeot nie poleci sobie potem tak w hu.a z gwarancją jak te motobi itd ;) czekam na wasze opinie

heh przemysl to http://moto.allegro.pl/item580299758_peugot_rok_2008.html mysle ze warto jak mamy do wyboru np keeway ludixy mają fajną dynamikę z racji wagi

Jak chcesz tanio kupić to mozesz brac keewaya moze nie jest jak yamaha aprilla itp ale to juz jest jakas marka :slight_smile:

Jak miałbym kupić koniecznie nowy skuter to było by to kymco super 9 ew, vitality albo coś z keewaya

kuba278 napisał:

a tak po za tym podpisując się w temacie co myślicie o tym francuska wilga ??
przeglądając allegro znalazłem takie coś wydaje mi się ze silnik to chiński 4sów co o tym myślicie mi się to średnio podoba tym bardziej za 4tyś jak odpowiedniki kosztują po 2 tyś tylko wiadomo ze peugeot nie poleci sobie potem tak w hu.a z gwarancją jak te motobi itd ;) czekam na wasze opinie

to jest zwykła wilga a kosztuje 4 tys bo ma znaczek lwa i NIC WIÊCEJ ,peugeot ma w ofercie coś tańszego bo to dobrze schodzi ale przypuszczam ze to nawet obok prawdziwego peugeota nie stało

Ale skoro ma lwa to musi być peugeota … Inaczej mogliby płacić karę za przywłaszczenie logo …

no napisałem ze ,peugeot ma w ofercie coś tańszego bo to dobrze schodzi" to sprzedaje peugeot pod swoją nazwą bo tą lepiej zejdzie niż pod nazwą ,wilga" , to jest coś na zasadzie opel czy Vauxhall

Ale jest to odważny krok z ich strony gdyż jest to gówno i faktem iż ciągle się psuje , mogą se zepsuć opinie

wrona napisał:

to jest coś na zasadzie opel czy Vauxhall

To to to jest to samo tyle że opel jest z kierownicą z lewej strony, a vauxhall ma z prawej i są na inne rynki dedykowane :)

więc mówię ze jest coś na tej zasadzie, tyle Vauxhall przejął wszystkie ople idące na Anglię , a peugeota tylko jedną wilgę , no ale dobra koniec spamu każdy wie o co chodzi