Nadkole Zipp triad2

witam
chce zakupić nadkole i mysle nad tym:

Nadkole nr.1

Nadkole nr.2

i moje pytania są takie:

czy te nadkola będą pasować do zippa triada2?
czy oba idą prosto pod lampe?tzw.chodzi mi o cos takiego:

które ładniej będzie wyglądać?

dzięki za odpowiedzi :wink:

Oba idą pod lampę;) Powinno pasowac tylnia karoserie masz jak Focus a wiec powino być ok;)

dobra dzieki …

a jak polecacie ktore by bylo ladniejsze?

to które ci się bardziej podoba to twój skuter ale ja np. bym nie kupował mtkt bo dużo jest tego :slight_smile:

no właśnie przeglądam skutery to wszędzie jest mkt a tego drugiego nie mogę nigdzie znaleźć żeby obczaić jak by to wyglądało :slight_smile:

a korci mnie jedno pytanie czy będę musiał coś przy tych nadkolach przerabiać:) ?

raczej nie bo tyłek twojego wygląda tak samo jak focusa :slight_smile:

a tam w tym mkt nadkolu przy gaźniku jest takie jak by zagięcie bo jak narzazie mam oryginalny flirt powietrza i czy to by w niczym nie przeszkadzało? bo w pszyszlosci planuje stożek malossi lub polini.

jednak zamówię te MKT nadkole bo nie będę musiał małować pod kolor,bo ten od razu jest srebny heh :slight_smile: heh a jakie kierunki polecacie do tego nadkole MKT ?

A może zamiast kierunkowskazów od razu kupić lampę LED z wbudowanymi kierunkamiż
http://skuterdoktor.pl/product_info.php?products_id=3786&topSsid=4b2a58262faa11c69d23bf7fca907e82

A tu masz kierunki:
http://sklep.mieloch.pl/product_info.php?cPath=618&products_id=1989&osCsid=92c594b647132eadfb32d59987dfadaf

nie wiem … ;/

lampę mam dobrą biały klosz ładnie wygląda… i trochę kasy tyle nie mam ;p

a co sądzicie o tych kierunkach? str8 CUSTOM?
To są podobne do tych co podał danielo321

Te kierunkowskazy str8 CUSTOM są bardzo mało widoczne w dzień sam je mam i żałuje ze je kupiłem. A co ważne one nie posiadają homologacji

to te co polecasz z twojego linku są lepiej widoczne taką

Tak ponieważ są na żarówkę i posiadają homologacje

dobra to jak będzie trochę więcej gotówki to takie sobie sprawie :slight_smile: to tylko trzeba zrobić małą dziurkę na kabel i przykleić te kierunkiż

Tak dokładnie ; )