witam chciałbym zrobić nadkole w piaggio typhoon…robil to juz ktosąi jak by to wyglądalo…pozdrawiam
tak czytalem to ale mi chodzi o konkretne nadkole do piaggio typhoon…mam pytanko zamiast tektury można dac taką siatke aluminiową dokladnie ona nazywa się maskującaża jak nie to czy ta tektura ma zostac czy ją jakos wyjąc
Ona zostaje, jest szablonem, to wszystko smarujesz, jeśli dobrze to zrobisz (dobra proporcja żywicy itd) to będzie wyglądało jak plastik, tylko jak Ci lakiernik pomaluje;)
aha dzieki …mam jeszce jedno pytanko czy przednia czacha od piaggio nrg mc 2 będzie pasowala do typhoonaż? pozdrawiam
Napewno od piaggio NTT będzie bez przerobek pasowalo od mc2 tez powinna chodz nie jestem na 100% pewien… ZObacz w worklogach ktos takie cos juz robil…
a wiecie moze gdzie dostalbym taką czache oczywisscie uzywaną i wmiare tanią…na allegro nie ma,pozdro
Hmm… nie szukaj samej czachy… Pisze np. NRG na części wchodzisz dzwonisz czy ma i wtedy wiesz
aha ok spoko…ale jak bede jusz mial samą czache do bym jeszcze musial pomyslec a takich swiatlach jak ma nrg albo ntt co nie? :-/
No wypadałoby jakieś światła zrobić
ok wiem juz na 100 % ze czacha od nrg pasuje do tph ale niewiem czy bede musial wymieniłeś plastik nad kolem bo chyba jest inny! pozdro i dzieki wszystkim za pomoc