nadkole do żbik'a

Witam

Czy ktoś z forumowiczów już robił do swojego żbika (odraz podobnych) nadkole ? Bądź na forum jest osoba która wykonuje nadkola do skuterów ?? Potrzebny jest mi tylko szablon ponieważ mam materiał z którego wytnę gotowe nadkole.

Pozdrawiam

szablon sam sobie musisz dopasować i wyciąć a potem to już tylko żywica szpachla i formujesz sobie jak chcesz

a nie lepiej wziasc kawałek kartonu- na szablon odrysowac, wyciac i wyciac z blachy…?..no jak chcesz ale z takiej blachy ryflowanej by było ladnie :stuck_out_tongue:

Każdy ma inny gust ale mi osobiscie bardziej się podoba nadkole z szablonu w kolorze moto. Z szablonem idzie się pobawic jakieś gwiazdki powycinac typu stage, jakis nietypowy kształt tego nadkola zrobić, wloty po robic itp itd

Na allegro widzialem kolesia co mial aukcje ze robi nadkola to wszystkich skuterów… Jak znajde link to wrzuce.

a któryś z forumowiczów potrafiłby zrobić sam szablon do nadkola ? ponieważ sądzę że ja sobie z tym nie poradzę bo z tego co wiem to chyba raczej nie będzie łatwo zrobić nadkole do tego skuterka

Nikt Ci nie zrobi szablonu, nie mając tego skutera pod ręką. I nie spamować, pisać tylko jeśli ktoś wie kto to może zrobić albo sam robi i nic innego nie wypisywać.

A mozesz zrobić jeszcze inaczej… Ja w spedzie zrobilem tak ze mialem gruba folie przylozylem, suszarka w reka super się wyprofilowalo… potem przezucilem na kartow i byl szablon… Sprubuj tak.