nadkole do kewwaya...

interesuje mnie czy dużo trzeba pszerabiać nadkole od aeroxa do keewaya matrixaż??? pomóżcie, warto kupić i pszerabiać??

Napewno trochę przerabiać mocowania trzeba będzie. Najlepiej sam zrób nadkole, z blachy albo z żywicy. Wtedy najładniej wyjdzie, bo bez przerabiania.

właśnie do matrixa to kurde ciężko będzie zrobić nadkole bo dużo wystaje… sebabobo92, masz jakiś pomysł na nadkole?

na S&D jest piękne do aeroxa kumpel pszerabiał i zawaliście mu wyszło, podobnież dużo nie trzeba przerabiać, ale warto efekt murujący, mam też namiary na gościa ktury ma gotowe do matrixa jak coś to pisz na mejla to podam nr gg. :lol:

no możesz podać gadu na PW, chodzi mi o wzór, on sam robił czy przerabiał?, a nadkole do roxa to chyba ze 150 zl kosztuje… to bym wolał zrobić…

zrobić taniej trochę ale efekt będzie widoczny przy przerobionym z aeroxa a samemu jak zrobisz, on je przerabiał od aeroxa cena wysza ale efekt murujący, teraz drugi kolega tez ma zamiar do matrixa pszerabiać od aeroxa, ja też mysle nad przerubką bo pięknie wygląda, od focusa można też pewnie założyć.

Pracuj nad ortografią.

weź wrzuć jakaś fotkę nadkola na tym skucie :mrgreen: