witam co myślicie o nadkolu do hurricane robił już ktoś coś takiego w tym skuterze ??? Ja planuje ale nie wiem jak wyjdzie zarazie przeszkadza mi bak paliwa który by mi wystawał 2 cm poza plastiki myślę zęby go zmniejszyć i posklejać żywica ;p ale nie wiem czy to wyjdzie czy paliwo nie rozpuści żywicy chce jeszcze podnieść motocykl o 5.5 cm i kierunki te takie przyklejane poniżej wkleję link do nich i blacha na przekładnie. Jak myślicie jak będzie to wyglądało w tym motorze bo wiadomo jaki jest ;/
oto link do kierunków jakie chce zamontować
kierunki
to tak, bak zamiast ucinać i sklejać żywicą lepiej go po prostu przenieść, SiWy chyba robił już to z bakiem, zapytaj go co i jak.
A jak koniecznie nie chcesz przenosić baku to nadkole jakoś dopasuj żeby było takie wygięcie na ten bak, lub jak pisałeś bak utnij, ale go ZASPAWAJ.
Ale przeniesienie baku jest lub dopasowanie nadkola jest najlepszym wyborem
A co do kierunków, w dzień taki jak dziś jak słońce świeci ich [praktycznie nie widać, strasznie słabe są, trzeba je rozebrać i przerobić wsadzając mocniejsze diody, oryginalnie są takie malutkie strasznie i słabo świecą, ale ogólnie to ładnie się prezentują na skuterze.
Jak dobrze i ładnie wszystko zrobisz to będzie ładnie wyglądało.
Przenieść do schowka pod siedzeniem to raczej nie da rady bo w Hurricanach jest tam aku Chyba że taki malutki bak obok akumulatora :->
Ja bym zmniejszał oryginalny na Twoim miejscu
da rade wsadzic bak od hrr pod siedzenie, siwy tak ma i wszystko jest ok
mafioz baku nie zaspawam on jest plastikowy wiec go nie zaspawam ;p
Co do baku pod siedzeniem to siwy ma chyba akumulator w innym miejscy jak dobrze pamiętam a co do kierunków to dzięki że powiedziałeś ale chyba takich podobnych co dobrze świecą jeszcze nie widziałem wiec pokombinuje.
Ja ma aku pod siedzeniem tak jak był tylko dalem go wyzej zeby bak się zmieścił, no i musiałem wycinac w kuferku dziure w srodku bo bak się nie miescił cały.
aha ale ja baku nie zamontuje pod siedzeniem bo często korzystam z kufra wole już skrócić