Cześć.
Nie wiedziałem gdzie ten temat dać to dałem go tutaj. Jeśli w złym dziale to przepraszam.
Chodzi o to ze prawie nikt nie daje opisu swioch skuterów bo tematy sa usuwane badz zamykane. Sami zobaczcie co się dzieje w dziale worklog i nasze sprzety ;/
Czy nie można tego jakos odnowic ? Np. tak jak jest na mielochu lub skutery.ney lub sqtery.com tam ejst spoko bo można sobie poczytać projekty, opisy skuterkow ktore posiadaja nasi uzytkownicy owego forum.
Prosze o rozważenie mojej propozycji.
Jeśli Cię dobrze zrozumiałem to się z tobą nie zgodzę. Przecież u nas na forum każdy w dziale worklog i nasze sprzęty zamiećszcza informacje tj: krótka historia pojazdu, zmiany jakich już dokonał i o planach na przyszłość. Nie ma samych zdjęć.Fakt że jeśli temat o danym skuterze się rozkręci i wypowiedzi użytkowników o danym sprzęcie zajmą 11 stron to na 11 stronie nie będzie opisu skutera ani informacji o projekcie tylko same opinie. Wtedy jeśli chcesz wiedzieć coś więcej trzeba czytać temat od początku.
W sumie w poście np. pierwszym można by zrobić takie coś jak jak wygląda aktualnie skuter, jego foto, opis tuningu do tej pory i najbliższy UP, nie chodzi mi tutaj o teksty typu “nie długo zamawiam, w niedalekiej przyszłości mam” tylko “dziś zamówiłem, jutro może będzie” itp.
Ale znając życie większości userów nie będzie się chciało czegoś takiego robić a druga część wchodzi na forum po to by założyć temat o jego sprzęcie więc wątpię żeby to wypaliło.
Ale nie mówię że jest to zły pomysł.
Albo oddzielny dział a do worklogu patrzeć w celu jak ktoś to zrobił i postępy prac po kolei.
był temat o galerii nie wiem czemu ucichł bo to by było dobre rozwiązanie
No, po co przewalać cały worklog jak można kliknąć pare razy i oglądać. Oczywiście wyżucić opcje komentarzy żeby syf się nie robił. od tego byłby worklog. Po prostu, opis tuning i bardzo bliskie plany jak pisałem we wczesniejszym pście i fotki
Moim zdaniem cały urok Worklogu jest w komentarzach na 18,19… stron
IMO najlepszym rozwiązaniem było by wymóc na użytkownikach aktualizowanie pierwszej strony. Po prostu napisać jasno zasady w regulaminie Worklogu i przez powiedzmy pierwsze 2 tygodnie dawać upomnienia i przypominać, a potem już Warny.
Jakieś kilka punktów określićco powinno w tym pierwszym poscie, np.
-Krótka historia/Opis
-Mechanika
-Optyka
-Plany
-Zdjęcia
i co tam jeszcze będziecie chcieli ^^
I jeśli ktoś pisze, że ma cośnowego normalnie na xxx stronie to wiadomo, żeby nie musial co dwa dni robićteż aktualizacji pierwszego psotu, ale np. co 2 tygodnie, chyba że ktośchce częściej ^^
Co Wy na to ?
No to jest dobry pomysł. Ja właśnie tak robię że główne info, plany, update-y,foty, itd. mam w pierwszym poście. To by było wygodne gdyby wszyscy tak mieli.
Właśnie z tymi fotami u ciebie to jest tak że albo się otworzą po 10 minutach albo w ogóle