Witam!
Mam w swoim skuterku wariator Polini Speed Cotrol i chciałbym zakupić malossi multivar i tu moje pytanie który z tych wariatorów jest lepszy? szczególnei zależy mi na v-max… Może ktoś z was miał z tymi wariatorami styczność ?? Proszę o szybką odp.
Pozdro!
na v-max malossi ponoć jest najlepsze, ale weług mnie jak masz już polini to nie opłaca Ci się zmieniać bo różnice i tak będą niewielkie, w dobrym wypadku max 2/kmh
Miałem oba u mnie lepiej sprawdźił się Polini i był lepszej jakości. A jak ty masz Polini to nie ma sensu w ogóle wymieniac na małossi
no ale gdy mam ze tak powiem sponsora i jest gotów mi kupić? to opłaca się?
i zależy mi bardzo na v-max bo jest niski jak na taki tuning :-/
a ile leci ?
75km/h tak normalnie a gdy z niego wycisnę tzn. gaz opór i się pochylam mocno z lekkim wiatrem w plecy to 85 max!
moze to wina rolek ?
no ale już różnych próbowałem począwszy od 3,5gr. kończy wszy na 7,7gr. i nic :-/
spróbuj rolki 7,0g trzy i trzy 8,4g
Jej, kolego… słownik kup
Adverion napisał:
kończy wszy na 7,7gr
DOLAR napisał:
sprubój rolki 7,0g trzy i trzy 8,4g
DOLAR, zastanów się 3 razy zanim palniesz głupotę, mieszanka którą Ty zaproponowałeś da taki efekt jakby wsadził rolki 7.7g a takiej wagi rolki testował więc naprawdę nie widzę sensu robienia takiej kombinacji.
daj mu też większą dyszę na próbę i sprawdź czy wydech dobrze dokręcony, czy jest szczelny wydech, zawór membranowy i czy nie ma lewego powietrza.
Mafioz napisał:
da taki efekt jakby wsadził rolki 7.7g
Spróbuj taką kombinacje i zobaczysz że to coś innego ;)
Nie będę się z Tobą kłócił ale nie pociskaj kogoś za to co napisał jak sam nie masz o tym zielonego... :roll:
jakim cudem to może być co innego skoro ogólna waga rolek z każdej strony waria jest taka samaż wytłumacz mi to, dla mnie to jest to samo. ja miałem kiedyś u siebie rolki 5.0, teraz zmiećszałem rolki 4.5 i 5.7 i jakoś nie czuje różnicy.
Chodzi o to że lekkie rolki szybciej wychylą się na skrajne miejsca swojego toru.
Zagadaj na GG to Ci wytłumaczę w czym sęk.
Zamykam.