Motorower na dojazd do szkoły

Witam

Mam taki problem z wyborem motoroweru, potrzebuje ekonomiczny i bez awaryjny.
Bede nim codziennie robił ok 60km. Co polecacie? Rs/Tzr chyba za dużo palą.

aprilie mało pala…brat ma aprilie af1 i pali bardzo mało…jakby co to jest na sprzedanie :stuck_out_tongue:

rafal93 napisał:

Co polecacie? Rs/Tzr chyba za dużo palą.

zleży do stylu jazdy jak go żyłujesz do maxa to musi swoje palic ;P

powiedz nam czy nowy chcesz czy coś używanego ?

Nie ten dział…

To proszę o przesunięcie tematu :PP No chce coś używanego bo słabo stoję z kasą, no a apka na pewno spali ponad 4l.

Poza tym ze zly dzial to ci podpowiem. Piaggio zip 4t. Spalanie kolo 2l/100km mało awaryjny za okolo 3000zl kupisz juz waet 2006-2007 rocznik w bdb stanie a predkosc serio po odblokowaniu to gdzieś 60-70km powinno ci starczyc na dojazdy ;]

Niechce skutera, ale dzisiaj gadałem z kumplem bo ma on ogara 900, leci tyle co mój neos tzn 75km/h bo mierzyłem. Przejechał juz 7 tys i się nic nie popsuło a spalanie wynosi 2l. Do tego biegi, hmm bardzo ciekawe.

Nie kupuj tego chinola !! Juz lepiej kup skuter. A nie powiedziales ile masz na wydanie?

Danielson napisał:

A nie powiedziales ile masz na wydanie?

No właśnie. Jeśli chcesz żeby palił poniżej 4l i do tego to ma być biegówka to kiepsko. Nie lepiej Ci neosem dojeżdżać? Na Twoim miejscu kupiłbym Srkę z silnikiem Piaggio/Gilera na wtrysku, spali Ci góra 2,5l a będzie Ci nieźle śmigać. A te romeciki to śmiećhu warte :->

na wydanie mam gdzieś 2 koła, neosem nie bede jezdził w miasto bo mam klatkę, stelaż i w ogóle stunt bestia. Ten romet spala trochę powyżej 2l i dla mnie jest to idealna sprawa. Nie należe do bogatych ludzi i liczę się z pieniędzmi

rafal93 napisał:

Ten romet spala trochę powyżej 2l i dla mnie jest to idealna sprawa.

ALe jest chiński!!!!

Byłem ostatnio na serwisie i najwięcej stało heh zgadnij xP Rometów ^^ i jakieś 4t chińskich ^^

Kup sobie taką RS jak ma siwy24 (o ile dobrze pamiętam xD) Fajna maszyna, seryjna powinna się w 3.5 literka zmieścić… Moja DT z sport wydechem pali +/- 3.5 - 4 litry :slight_smile: