Motorower do 3000 zł

TY SIĘ NIE SAP SMARKACZU BO W GĘBIE TO KAŻDY JEST MOCNY ! Próbuję tylko chłopakowi doradzić , wstawiłem link , nie czepiał się a ty mi wyskakujesz że cross i ścigacz odpada , wiem że tak napisał ale później też napisał że niczego nie wyklucza i tylko ty się sapiesz tak więc się uspokój , ja tylko mu chcę dobrze doradzić .

Ogólnie dobrą markową używkę ciężko znaleźć, im więcej dochodzi do tego wymagań, tym będzie mu trudniej. W naszym pięknym kraju z motorowerów to większość jest chińskiej produkcji i jakości bardzo różnej. Markowe to albo pseudo ścigacze albo crossy do zabawy w lekkim terenie.

lucek71 napisał:

Ogólnie dobrą markową używkę ciężko znaleźć, im więcej dochodzi do tego wymagań, tym będzie mu trudniej. W naszym pięknym kraju z motorowerów to większość jest chińskiej produkcji i jakości bardzo różnej. Markowe to albo pseudo ścigacze albo crossy do zabawy w lekkim terenie.
W końcu mówisz do rzeczy ;)

Nie kłóćcie sie bo nie po to jest to forum.Musze sie jeszcze przyjżeć jakimi skuterami/motorowerami jeźdźą u mnie może jak mi sie spodoba motorower podobny do ścigacza to może sobie kupie :)

chłopie mam 25 lat, więc z tym smarkaczem sobie daruj. Ta honda, którą podałeś jest już z lekka zajechana. Jak chcesz doradzić to szukaj chociaż w jego okolicy.

Właśnie znalazłem sklep SYM i to jest 35 minut jazdy z mojej miejscowości i mają całkiem przyzwoite skuterki ale musze jeszcze poszukać cen.

;)

Symy od 4 tys. się zaczynają nowe :) chyba, że mają jakiś komis przy okazji.

musze poszukać :/

lucek71 napisał:

chłopie mam 25 lat, więc z tym smarkaczem sobie daruj. Ta honda, którą podałeś jest już z lekka zajechana. Jak chcesz doradzić to szukaj chociaż w jego okolicy.

Nie podałem hondy tylko APRILIE , może na zdjęciach tak wygląda ale jak nie obejrzy to niczego się nie dowie , ja mu chcę tylko dobrze doradzić , nie mam siły już się kłocić

Oj sorry pomyliłem się z tą Aprillą. Ja nie mam zamiaru się kłócić, ciężko coś doradzić komuś, kto ma tak mało sprecyzowane wyobrażenie o swojej przyszłej maszynie. A tak jeszcze Cię zaskoczę Dawid takim pytaniem, jaki silnik preferujesz? 2T czy 4T? :D

lucek71 napisał:

Oj sorry pomyliłem się z tą Aprillą. Ja nie mam zamiaru się kłócić, ciężko coś doradzić komuś, kto ma tak mało sprecyzowane wyobrażenie o swojej przyszłej maszynie. A tak jeszcze Cię zaskoczę Dawid takim pytaniem, jaki silnik preferujesz? 2T czy 4T? :D

NO pewnie że ciężko ale próbować trzeba ;D

lucek71 napisał:

Chyba 2T

Dawid99 to kapryśny młody człowiek, który tak naprawdę sam nie wie czego chce. Miota się w swoich wyobrażeniach o pierwszym motorku. Napala się jak szczerbaty na suchary, co chwila zmienia preferencje wyboru skutera, motoroweru. Dalsze nasze dywagacje nie mają większego sensu, bo dzieciak najprawdopodobniej weźmie pójdzie z ojcem do sklepu i kupi to co mu sprzedawca doradzi. A zapewne będzie to jakaś imitacja ścigacza, coś na styl Zippa pro. Dzieciak nie ma za wiele kasy, a chciałby kupić nie wiadomo co. Nowy, nie nowy, skuter, nie skuter, a może jednak motorower, raz coś wyklucza, za chwile już niczego nie wyklucza... załosne. To jest moja ostatnia wypowiedź w tym wątku. Dosiego Roku!!!

chyba :-) hehe no dobra jak coś znajdziesz co Ci podpasuje to wklej tutaj to ludzie Ci ocenią konkretny model czy w ogóle warto się fatygować oglądać. Dalsza dywagacja, tak jak Benekpe napisał nie ma wielkiego sensu. Pozdr

dzieki ;)

co wyna to? http://otomoto.pl/kymco-agility-city-a-c-50-4t-na-duzych-kolach-16-cali-M3480828.html

jak skuter, to 2sów i lepiej coś pokroju NRG, Speedfight, Aerox czy jakieś inne.

Ten model akurat chyba najmniej udany ze stajni Kymco. Poza tym cena z sufitu, ja w tym sezonie za Kymco Like z 2010 roku, zarejestrowanego w 2011 z przebiegiem 2 tys. zapłaciłem 3900 zł :)

rkos napisał:

jak skuter, to 2sów i lepiej coś pokroju NRG, Speedfight, Aerox czy jakieś inne.

dobrze ci radzi