Złe podejście masz, rezygnujesz z dobrego sprzętu, bo ktoś inny ma. Masz też duże wymagania i mało kasy. W ten sposób to szybko nie znajdziesz czegoś interesującego.
no właśnie wiem motorowery jak przeglądałem na motoallegro to praktycznie same ścigacze czy crossy a ja bym wolał szybszą maszyne na której tez sie naucze jeźdźić. :(
kupiłbym tego dinka http://tablica.pl/oferta/okazja-kymco-new-dink-2-jedyny-taki-CID5-ID20Ezl.html ale mam problem bo to po drugiej stronie polski... nawet jeśli on by mi go dostarczył czy byśmy sie umówili do jakiegoś miejsca docelowego na jazde próbną a on by mi nie odpowiadał to katastrofa bo koszt paliwa przekracza koszt 800zł.
Dawid99 napisał:
no właśnie wiem motorowery jak przeglądałem na motoallegro to praktycznie same ścigacze czy crossy a ja bym wolał szybszą maszyne na której tez sie naucze jeźdźić. :(
nie umisz jeździć a chcesz coś szybszego od ścigacza??????
Milioner pomyśl chwilę, przeczytaj jeszcze raz co tam jest napisane, weź pod uwagę , że rozmawiamy o 50-tkach i już nie zadawaj takich pytań.
nie mówie że coś szybszego od ścigacza bo ścigacz czy cross o pojemności silnika 50ccm to według mnie srasznie wygląda,wiec chce cos kupic zeby sie nauczyc jeźdźić ale żeby też był troszke szybszy(ale nie szybszy np. od ścigacza czy crossa),bo chce żyć.
lucek71 napisał:
Milioner pomyśl chwilę, przeczytaj jeszcze raz co tam jest napisane, weź pod uwagę , że rozmawiamy o 50-tkach i już nie zadawaj takich pytań.
ok
http://otomoto.pl/aprilia-rs-50-2002-rok-biala-okazja-M3476776.html Masz , bo wiedzę że nie którzy nie wiedzą co to allegro . Mam nadzieje że pomogłem ;) Na wstępie napisałeś : Yamaha lub Honda , ale nie wykluczaj Rs , to dobra maszynka .
W 50tkach typ motoroweru nie ma większego znaczenia biorąc pod uwagę prędkość. To tylko wygląd. Maszynę dla siebie szukaj raczej w swoich okolicach, zobaczysz, że wcale nie jest tak łatwo coś dobrego znaleźć.
Ja niczeko nie wykluczam oprócz rometa bo mój wujek ma rometa i na nim nie jeźdźi bo tak często sie psuje.
lucek71 napisał:
W 50tkach typ motoroweru nie ma większego znaczenia biorąc pod uwagę prędkość. To tylko wygląd. Maszynę dla siebie szukaj raczej w swoich okolicach, zobaczysz, że wcale nie jest tak łatwo coś dobrego znaleźć.
ok
lucek71 napisał:
Ty do mnie piszesz ? Bo nie wiem o co ci teraz chodzi
Emul1 to się popisałeś, gdybyś przeczytał wątek to byś zauważył, że crossy i ścigacze odpadają...
Dawid99 napisał:
Ja niczeko nie wykluczam oprócz rometa bo mój wujek ma rometa i na nim nie jeźdźi bo tak często sie psuje.
Ok , ok po prostu napisałeś tak na wstępie więc myślałem że się trzymasz tego ;)
lucek71 napisał:
Emul1 to się popisałeś, gdybyś przeczytał wątek to byś zauważył, że crossy i ścigacze odpadają...
Czy ty tępy jesteś czy udajesz ? Jaki cross ? Jaki ścigacz ? Motorower to motorower . Sam przed chwilą napisał że niczego nie wyklucza
Niczego nie wykluczam z marek oprócz rometa
NO przecież wiem , już to pisałeś ;)
Emul! Takimi tekstami to w osiedlowej piaskownicy dzieciaku, cały czas pisał, że motorower w stylu cross i ścigacz mu nie odpowiada, tak więc ogarnij się.
on dla siebie to chyba nic nie znajdzie xD
cały czas siedze na allegro i na innych stronach ze skuterami czy motorowerami musze coś znaleźć :D