Motorower do 3000 zł

witam. Jestem posiadaczem skutera Router Bassa ale z racji tego, że jest ona mały i trochę zaczyna brakować mi na nim miejsca szukam jakiegoś motoroweru za którym można zając naturalną pozycję. Cena jaka mnie interesuje to ok. 3000 zł i raczej nie przewiduję większych kwot. Proszę podawać propozycję zarówno nowych jak i używanych sprzętów.

za 3500zł moge sprzedać aprilie sr 2005r.

Nie interesują mnie skutery :D A po za tym brakuje mi trochę kasy i tak kupno przełożę na następny rok. Chcę tylko wiedzieć co polecacie i czy jest sens kupa tego motoru.

Jak sobie tylko teoretyzujesz to poczytaj lepiej starsze tematy na temat kupna motoroweru oraz opinie użytkowników modeli, które Ci przypadną do gustu. Nie ma sensu zaśmiecać forum takimi tematami.

Nie ma chyba tygodnia, by nie był poruszany podobny temat. Użyj opcji szukaj - znajdziesz wiele wątków dotyczących motorowerów, opinie ich użytkowników. Po co zakładać kolejny?

za 3000 mam na sprzedaż syma jet sport silnik 50 5km duży i wygodny skuter więcej info na tablia.pl

Kymco Nexxon - w swojej klasie bezkonkurencyjny. Każdy to potwierdzi.
http://tablica.pl/oferty/?q=nexxon
Tutaj masz za 2700zł rocznik 2011r. z przebiegiem 2tys.km + kufer za kilka stówek :-)

http://tablica.pl/oferta/skuter-kymco-nexxon-CID5-ID1VjCZ.html#0b566fc465;r:;s:

- za pozostałe 300zł. kupisz cylindel i głowicę 80cm3, zmienisz zębatkę zdawczą na większą i masz super maszynkę na licencji Hondy z niezawodnym silnikiem Hondy, który poleci Ci 90km/h i spali Ci ok 2,2L/100km.

tylko to ma pół automatyczną skrzynię a kolega może nie lubieć.

lisu7 - kolego mylisz się. Kymco Nexxon ma manualne biegi, za to ma automatyczne sprzęgło, a to wielka różnica. Ma zabezpieczenie, przed włączeniem zbyt dużego lub małego biegu. Jazda tym motorkiem jest dziecinnie prosta i intuicyjna. Redukujesz biegi stosownie do sytuacji.
Kymco w produkcji swoich motorowerów zachowuje reżim jakościowy i technologiczny firmy Honda. Za stosunkowo niewielkie pieniądze, dostajesz markowy ekonomiczny, dynamiczny i mocny motorower. Czy można oczekiwać czegoś więcej od motoroweru?

Cytat:
"Wytwórnia Kwang Yang Motor Company, czyli w skrócie KYMCO, została założona w 1963 roku w kooperacji z Honda Corporation. Przez 30 lat do 1993 r. KYMCO był producentem motocykli i skuterów na licencji Hondy oraz dostawcą części motocyklowych, silnikowych oraz samochodowych dla japońskich fabryk Hondy. Od 1993 r. wszystkie pojazdy wytwórni firmowane są marką KYMCO, ale technika KYMCO ściśle bazuje na technice Hondy. Obecnie KYMCO jest największym tajwańskim producentem skuterów, motocykli i części do samochodów Honda oraz motocykli Honda i pojazdów ATV."

a to sory bo goście pisali że ma pół automata.

Tak właśnie powiela się niesprawdzone informacje. Bo ktoś coś kiedyś napisał, coś ktoś od kogoś usłyszał. Warto by było podawać sprawdzone, poparte faktami informacje. Jeśli nie jesteś czegoś pewien, pozostaje Ci jeszcze google.