Motocylkowe opisy na gg

Jako że każdy chyba ma gg a nie każdy ma pomysł na jakiś konkretny opis, to trochę pomogę: 1 Najpiękniejsza muzyka to ryk silnika 2 Benzyna we krwi wiatr we włosach 3 Motocykle - mój ustrój, mój wybór, moje życie… 4 Wszędzie dobrze, ale na motocyklu najlepiej… 5 Nie jeździj szybciej niż potrafisz myśleć. 6 Motocykle wciągają jak wony ćwiartkę 7 Silnik, dwa koła i mina wesoła… 8 Serce bije w tempie obrotów maszyny 9 Motocykl to nie wszystko liczy się pasja… 10 Stelaż, klatka i duża zębatka… 11 Rozpędzić się jest łatwo, zatrzymać się możesz nie mieć już okazji 12 Motocykl jest jak media markt -nie dla idiotów 13 Nie jeździj szybciej niż twój anioł stróż potrafi latać 14 Kobiety są jak motocykle, chwila nieuwagi i lądujesz w rowie… 15 “…viva la pasion del enduro…” 16 Adrenalina uzależnia 17 Je??dzijmy tak, aby było nas więcej a nie mniej 19 Żyjesz po to, aby je??dzić je??dzisz po to, aby żyć 20 Gdy zakładam kask… Zaczynam patrzeć inaczej na świat … 21 Odważni nie żyją wiecznie, lecz ostrożni nie żyją wcale… 22 Nie będąc motocyklistą tracisz z życia tyle samo, co abstynent i impotent 23 Śmiećrć jeździ szybko, nie daj się złapać 24 KiedySiadamNaWSK,TotalnyCzujeLuz,PaleSilnik,DajeKopa,ZaMnąTylkoKurz… 25 ChoćbymPędziłCiemnąDoliną,ZłaSięNieUlęknę-BoHalogenWMotórzeMymTkwi 26 Motór jest bogiem, Prędkość nałogiem, Tuning zabawą, Freestyle podstawą 27 Oddam nerkę za CBRke 28 Wszyscy są równi, ale my jesteśmy motórzystami 29 Nie liczy się cel, liczy się podróż 30 Po co to czytasz, lepiej byś motor umył, a nie czas marnujesz 31 Motor jest jak sex, jedna wpadka i po tobie… 32 Jazda na motocyklu to najlepsza rzecz, jaką można robić w ubraniu… 33 Mój anioł stróż jest szybki, ale czy dogoni moją maszynę 34 Żeby je??dzić trzeba mieć bęzynę we krwi, ale i olej w głowie… 35 Motór działa jak natura chciała 36 Żadna matura nie jest lepsza od motóra 37 Nie matura, lecz chęć szczera da ci dostęp do streetfighter’a 38 Co mam zrobić dzisiaj zrobię pojutrze-muszę mieć czas dla swojej maszyny 39 Cztery kółka potrafią poruszyć ciało, ale dwa ruszają dusze 40 DlaJednychŻycieZaczynaSięPoCzterdziestce,ADlaInnychDopieroPoSetce… 41 Co cię nie zabije to cię wzmocni, chwała motórowi bo twardym czyni 42 Żyje po to by je??dzić- jeśli nie jeżdżę nie żyję 43 Wsiadaj na motór zawsze po oddaniu stolca 44 Kiedy humor ci się zje*** wsiąd?? na motor będziesz w niebie 45 MotocyklToNajwiększyWibratorJakiMożeszWsadzićKobiecieMiedzyNogi 46 Gdy jadę, czuję że żyję 47 Im szybciej jadę tym bliżej jestem nieba… 48 Kiedy motor widzę z dala to mi trochę odpi****** 49 Na motocyklu jest nieziemska jazda a motocyklista to prawdziwa gwiazda 50 Żyję szybko i nigdy nie patrzę dalej, niż na pół kilometra… 51 GSX-R moi mili na trójeczce robi whellie! 52 Nie marnujcie ani chwili, kupcie SUZI róbcie whellie! 53 Choć zła sławą owiany, wiejski tuning jest przez wszystkich podziwiany 54 Nie marnujcie ludzie czasu, kupcie motór i do lasu! 55 Uzbrajajcie swe motóry w kostki i basowe rury 56 Nie pij wódy, daj se siana, po paliwo leć do Frania 57 Chcesz mieć motór jak z bajuchy… zrób se tuning bez podpuchy! 58 Nie pij wódki, nie pij wina, lej paliwo UKRAINA! 59 Choć sezonu przyszła pora… idę grzebać do motora 60 Chcesz mieć motór jak ta lala No to BOSH’em zapalaj 61 Niech już Tede nie narzeka, goń po tarcze, tuning czeka 62 Goń po BOSH’a - Tede krzyczy, czas pogrzebać przy twej bryczy 63 Każdy BOSH i spawara zrobi crossa ci z komara 64 Motocykle są jak niektóre dziewczyny, nie wybaczają błędów 65 Chcesz mieć motor a nie rzęcha To rób tuning i nie stękaj 66 Chcesz mieć motor a nie rzęcha BOSH’a w ręce i nie pękaj 67 Kawa jest zielona, kółka są dwa, wsk jest czarna i ni ha 68 Motór jest jeden, kółka są dwa, wsk w lesię tez rade da 69 Sprzedam motorynkę z widokiem na morze 70 Sprzedam motor po dachowaniu (bez drzwi) 71 Moją niedostępność sponsoruje SUZUKI 72 Motór nie umiera nigdy… motór jest wieczny! 73 Zimowy czas, to piękny czas, bo tuningu to czas! 74 Za szybcy by żyć, za młodzi by umierać Suzuki GSX-R “Zbudowany by zwyciężać” 75 Faceci są jak motocykle- nie zalejesz nie pojedziesz… 76 Każdy wyścig to zabawa, bo wygrywa moja KAWA 77 Nie ma szans żadna fura stając do mego MTÓRA 78 Jed?? własnym torem, nie patrz w lusterka, bo wylądujesz w rowie 79 LiVe To RiDe… RiDe To LiVe… 80 Motocykle to nie wszystko ale bez nich wszystko jest niczym… 81 “żyję po to by jezdzic na moto” 82Nie moc silnika a technika zrobi z Ciebie zawodnika! 83 Załoz kostke do wueski a wyprzedzi cie sprzet czeski 84 nie dogoni nas niebieski gdy siadamy na wueski 85 “Motocykl jest jak wódka - poniżej pól litry nie opłaca się kupować” 86 Zamiast “Bonda” do podpachy kupcie sobie Ruskiej wachy 87 Oby koło było w górze i nie dać się wyprzedzić furze 88 …by wlać wachy i wesoło wchodzić na swe tylne koło 89 kup wsk, nie komara i zamontuj 12 bar’a 90 nie jednemu odpiela by przyspawać 12 bar’a 91 to jest motór, on jest mój, ja nim jeżdżę no i h*j 92 “Ej Boże, na motorze weź? mnie, a może na hardcorze, byle nie we śnie” 93 “życie to nie jest bajka, moje życie to szybka jazda na bike’ach” 94 “ja tak wolę - jazda na jednym kole” 95 Zapierdalać trzeba

1. Zycie jest po to, by je??dzić na moto 2. Nie smigaj szybciej niz twój anioł stróz umieć latac 3. Śmiećrc Mnie nie Dogoni Bo mam W Apce dużo koni… 4. Śmiećrć jeździ szybko, nie daj się wyprzedzić… 5. Kiedy humor Ci się zjbie, wsiadz na moto- będziesz w niebie… 6. Śmiećrc jest bardzo szybka, NIE DAJ SIÊ WYPRZEDZIC!!! 7. Motocykl Jest Bogiem, Prędkość Nałogiem, Życie Zabawą Kobiety Podstawą 8. Powierzam życie mocy 9. Kiedy jest mi ?źle wsiadam no moto bo to napędza mnie… 10. Ta moc między nogami 11. Nie je??dzij szybko cioto bo masz zajebite moto . 12. Nie naciskaj mocno gazu bo Cie śmiećrć dorwie od razu . 13. jazda motocyklem jest najprzyjemnijsza rzecza jaka można robic… w ubraniu 14. motocykl to najwiękrzy wibrator jaki można wsadzić kobiecie między nogi 15. “Jeżdżę by żyć, żyję by je??dzić” ----------Nazwa moto----------- 16. Dla mnie życie… zaczyna się przy 140… 17. …::MoToCrOss RuLeZZ::… 18. Bo być motocyklistą … to coś więcej niż tylko BYÆ 19. 4 koła woża ciało… 2 koła wożą dusze 20. W końcu 10 przykazań nie zabrania wciskać gazu do dechy… 21. Szybsze od mojego moto są tylko me myśli 22. Motocykl-6000 . Paliwo-4.24 .Bycie MOTOCYKLIST¡ BEZCENNE! 23. Wierze ze mogę jechac szybciej, ale wtedy mogę żyć krócej. 24. Pal gumę nie duszę… 25. Silnik, 2 koła i mina wesoła. 26. Silnik 2 koła a sąsiadka policje woła 27. Zycie to nie jest bajka moje życie to szybka jazda na bikach 28. Ej boze na motorze weź mnie a moze na hardkorze byle nie we śnie 29. UciekajIleSilJeśliGoniCieSmiećrćCałąPizdeOdkrecIPrzedSiebieZiomekPed?? 30. Nie ważne gdzie, nie ważne czym, ważne, że ciągle do przodu. 31. jazda motocyklem to przeżycie religijne… Im szybciej tym bliżej Boga 32. Na moto przejedziesz caly swiat… albo 100m… 33. Moto nie dziwka, cale zycie nie będzie ciagnol! 34. My za miast moherowych beretów mamy kaski 35. Kochasz swoje moto, to moto będzie kochało Ciebie 36. Lepiej je??dzić na moto niz chodzić piechotą 37. Gazu!!Gazu!!! a tu znak zakazu" czy "Gazu!!Gazu!! i gleba odrazu 38. Dajesz gazu nie zwalniaj odrazu 39. Mając zdjęcie motocykla w portfelu, nie wstydzę się go otwierac 40. Powoli,powoli bo się spiedoli 41. powoli powoi bo się czlowiek rozpiedoli 42. Najlepszą jazdą na swiecie jest jazda na etzecie 43. wyjezdzam na lewy pas,zaglądam smiećrci w twarz 44. motocykl nie potrzebuje dlugiej gry wstepnej przed szybką przejazdzką 45. Życie jest po to by palić gume na moto 46. Ence pence kierownice mamy w rece 47. Wiele serc, jedno bicie, Motor kocham ponad ŻYCIE !! 48. Pal Gumę Nie Dusze Droga Wciąż Nie Kończy Się! 49. Człowiek nie zając, biegać nie będzie - na sprzęcie latać musi 50. Jak krasc to miliony,jak kochac to księ zniczke,jak jezdzic to MZ (lub inna nazwa moto) 51. RIDE OR DIE 52. Zanim przekrecisz manetke do konca pomysl 3 razy 53. Jadę wolno ale ciągle przed tobą 54. Nie trąb szybciej nie mogę… 55. 250 poj. ma, szybko je??dzi, dużo pali, każdy pozna ja z oddali…” 56. niezłe szumy słychać z dala… to PANONIA zapiala 57. Czuję radość wielką, gdy podążam WFM-ką 58. To co się liczy w życiu najbardziej, to dążyć…najlepiej na motocyklu. 59. K-750 (…i nie opuszczę Cię aż do śmiećrci)” 60. Każdy Dzień Każda Minuta Jest Odliczaniem do chwili gdy opalimy motor wtedy czujemy prawdziwą moc kobiety między nogami 61. Mieć WSKe… Być królem SZOS… 62. Motór nie umiera nigdy, Motór jest wieczny 63. za motórem laski sznurem 64. we wlosach wiatr, w oku lza… a na liczniku 132… 65. bo to sposob jest na laski kupić motor i dwa kaski 66. prędkosc jest jak narkotyk,z kazdą chwilą pragniesz jej więcej 67. Zakochałem się w dziewczynie, ETEZETA ma na imię 68. Mińskiem szalec az od rana pozniej buzka rozesmiana 69. Seks na MZ-ce jest lepszy niż seks w skarpetce 70. Przybij pionę bo masz zajebistą 650 71. Masz merolaż na PJ duza twoja rola 72. Jezdzisz na JAWIE po pewnej miejscowosci kazdy bardzo Ci zazdrosci 73. Jazda JAWA po kapitalce to lepsze niz sex na wersalce… 74. Kiedy kanterx kupił JAWE to pojechal na wyprawę… 75. Motocross to nie zabawa… to czas kiedy slyszysz serce swojej bestii… 76. Mowią o nich “wariaci”- tak naprawde to ludzie ktorzy poslubili: enduro,bagna,gory… 77. Im wyzej skaczesz…tym bardziej za tym tęsknisz… 78. furą typu cross,enduro-mozesz mierzyc się z kazdą górą 79. Kiedy Ivan jedzie Apą,kazdy stoi ze zdziwiona japą 80. ETEZETA to malina ale lepsza jest DZIEWCZYNA 81. Dobrą SRką można brać się z TZRką 82. Kanterx kiedys pod CPNem palil gumę Volkswagenem 83. CeEma CHrusta jest niczym MV augusta 84. dobra gilerka jest prawie jak CBRka 85. Mz Leyka jest wypasiona jak bryki w “Pimp My Ride” 86. Moja maszyna jest jak wystrzałowa dziewczyna 87. wiele serc jedno bicie ROMET ponad życie 88. Nie płacz kiedy odjadę… żółtą WSKą na autostrade 89. Zamienie nerke na CBR-ke 90. Lubie palić gume i długie proste i nie lubie dresów 91. motocykle - moje zycie moja pasja moj ustruj 92. Kiedy idą swięta każdy pieści swego sprzęta 93. Palonej gumy swąd to znak nadchodzących świąt 94. Jazda MZ-tą jest jak sex z piękną kobietą 95. Każdy motórzysta jest jak artysta 96. Z drogi śledzie motorzysta jedzie 97. MZ-ta potrzebuje silnego faceta 98. Jak kraśc to miliony, jako kochac to ksieżniczke, jak jezdzic to MZ 99. Jazda na Jawie jest prawie jak jazda na Kawie 100. Jazda na Komarze dostarcza niezapomnianych wrażen 101. WSka, 7 koni ma, kazdy ja zna 102. Jazda na Romecie jest jak lot w jumbo-Jecie 103. dnieprem jezdzic do wieczora do rana twoja kasa rozesrana 104. motor kochany leczy wszystkie rany 105. Moja MZ-ta jest lepsza od Horneta 106. Ptaszek spiewa, słonce świeci-Leyek na MZ-cie leci 107. Wszedzie dobrze ale na MZ-cie najlepiej 108. Jawa tu ,Jawa tam, Jawe kazdy dobrze zna 109. Dobre moto nie jest źle!!! 110. MZ - Może Zabić 111. Jazda na Minsku jest jak skakanie na banie 112. Kto Jawe ma ten zawsze rade da !!! 113. Kto ma Komara ten powinien być wesoly bo ma czym jezdzic na browara !! 114. Na MZ-te wyrwiesz kazda kobiete !! 115. Z drogi dzieci Etka leci 116. Z drogi sledzie bo listonosz wsk’ą jedzie 117. Mowta co chceta ale niema to jak dobra MZ-ta 118. Co z tego że maszyna gwizda, jak kierowca pi…da 119. do dobrej ETZ-ty nieumywaja się żadne Hornety 120. Majesty Yamaha jest jak ferrari, kazdemy na jej widok opadaja wary 121. jazda na yamaszce jest jak skok w tygrysa paszcze 122. Aprilla każdą trase umila 123. aprilia futura - zajeb… fura 124. Cenie kazdą chwilę na MZ’cie ale kocham chwile przy kobiecie 125. Co tam wyje, co tak zapierdla to Semka etz widac z dala 126. Dzielą nas kilometry,łączy miłosc do moto 127. Chcesz zeby Komar szedl Ci przez chwile 100km/h?-pierdnij w gaźnik 128. Motocykl napędza benzyna, Motocyklistę adrenalina. 129. Moto nie kondon , uważaj na tunele 130. Jazda na motocyklu jest lepsza niz na bicyclu (bisyklu) 131. Jazda na kole…o ja pierdoę 132. Wheele (łili) nie dla debili ‘’ 133. Motocykl jest jak bóg , zwątpisz w jego moc i grozi Ci smiećrc 134. Jazda na eserce jast niczym na cebeerce 135. Jazda na moim kojocie , jest jak surfowanie po PeeJocie (PJ)‘’. 136. Zawsze gdy widzisz piekna Wueske masz w oku łezke 137. Gdy jezdzisz na jednym nie czuj się biedny !! 138. Jazda na przednim jest jak chleb powszedni 139. Samoloty sa jak koty , a motory jak siusiory 140. Moto to moja legalna kochanka 141. Róznimy się wygladem,charakterem jedyne podobienstwo to ze mamy 2 kola. 142. Jawa = uśmiećh i zabawa 143. Aprilia SR-ka to nie byle jaki model skuterka 144. Zadna policyjna obława nie zatrzyma motocykla Jawa 145. Kiedy motor widzę z dala, to mi trochę odpila 146. Chociaż prawka nie posiadam, to na motor chętnie wsiadam 147. Gdy paliwa mi brakuje, to się bardzo smutno czuje 148. Kiedy bardzo smutno Ci wsiąd?? na moto - ulży Ci 149. “a my czcimy motóra by każdy dystrybutor w 5RP tankował do baków wino” 150. dzis wieczorem zmiećszam radiowóz moim motorem 151. Dobrze ciągnie i je??dzisz kiedy chcesz czyli motor dobra rzecz 152. Każdą łąke pole moim crossem zooree… 153. Czy deszczy czy pogoda enduro zaczyna się tam gdzie kończy się droga… 154. Kiedy koni mało masz, zżuć na niższy no i gaz 155. Gdy enduro wchodzi w gre każdy street chowa się 156. Pal gume , nie sprzęgło ! 157. Moją małą BW’Ską woże się z piękną Tereską :] 158. Wozić się chce każda lacha, bo te moto to Yamaha 159. nasze maszyny są jak piękne dziewczyny 160. Najpiękniejszy Widok Na Świecie To … Widok z Wnętrza Kasku… 161. Motór i wszystko na temat… 162. 100km/h przez wieś to nic, jadący za Tobą Polonez G500 to dopiero coś 163. (Motor) prawdę Ci powie… 164. baba jest jak motor ,raz rozbierzesz i zacznie się pier…! 165. Życie To wyboista droga po której trzeba przejechać… 166. Padłeś? motor Cię podniesie… 167. Życie jest poto, żeby popier***** na moto 168. Nikt cię nie zatrzyma, gdy wsiadziesz na sym-a 169. Życie zaczyna się tam gdzie konczy się licznik … 170. paliwo mam we krwi 171. odpal niebieskiego simsona-kazda laska będzie Twoja. 172. Jade jade na simsonie, wiatru pęd i cztery konie 173. Motocykl jest jak wódka - poniżej pol litry nie opłaca się kupować 174. Nie pij wódki, nie pij wina kup se lepiej Pitoryna 175. Moto może zabić, ale nigdy nie zdradzi! 176. Czy to w lecie, czy to w zimie motórzystę poznasz już o świcie. 177. Gdy na dworze brzydko jest - motórkowi smutno jest. 178. Słychać tyki, słychać grzmoty - to WSK-a tam się toczy. 179. Gdy od rana wkurzasz się, wsiąd?? na motor - ulży Ci. 180. Zabrakło paliwa,czasem tak bywa,zalewasz i od razu moto śpiewa 181. Nie podskoczy żaden paker, bo najlepszy jest peugeot trekker 182. Nie ważne, czym je??dzisz, ważne jest jak je??dzisz 183. Kiedy gaz do końca trzymam, tylko drzewo mnie zatrzyma 184. Wychylam się na lewy pas,spotkania z przeznaczeniem jest to czas 185. Jeżdze na motorze,bo lubie jazde na hardkorze 186. Być motocyklistą albo zwykłą pizdą. 187. Byle do odcięcia i cała droga moja!!! 188. Gdy zobaczysz motocyklistę, pozdrów go. 189. Jedziesz, a za chwilę Cię niema - żywot motocyklisty. 190. Jak zamierzasz zabić się na drzewie - dodaj gazu 191. Motor - Bo życie jest po to by je??dzić 192. Ale jazda! Zaraz będę (w szpitalu)! 193. Jesli kochasz moto, moto kocha i Ciebie 194. Życie składa się z 6 biegów i 12 tys obrotów 195. Kiedy jadę na motorze, wiem po co żyje człowiek… 196. cross + dom sasiadki = niezły ubaw 197. Kto kamarem bączki kreci ,ten daleko jest od śmiećrci 198. Coś mi w uszach hula to YOSHIMURA 199. Gdy dł?więk chce moto przegonić to AKRAPOVIÆ 200. dł?więk Jaweczki słyszę z dala, to mój kumpel popiera 201. kiedy jadę na romecie, to nie myślę o MZ-cie 202. Gdy odpalam swojego Ogara, nie myślę o tym ze nie ma co wrzucić do gara 203. czy ciemno, czy jasno Jawa jedzie przez miasto 204. Lepszy motor od skutera, nie jest plastik i dech w piersiach zapiera 205. …dziewczyny i moto się nie pozycza… 206. Motor ze słabym silnikiem, głośno ryczeć musi… 207. Drugi motor w rodzinie to dla motórzysty szczęście. 208. Zamiast znowu pić i palić, wolisz na motorze szaleć. 209. Wolę starego, dobrego Rometa, niech mnie wyprzedza każda MZ-ta 210. Poczciwy motor - to najlepszy przyjaciel rodziny. 211. Derbi w każdym zakręcie się zmieści, a po zakręcie nie ma boleści… 212. Najpiękniejsza muzyka to ryk silnika 213. Wszędzie dobrze, ale na motocyklu najlepiej… 214. Na mojego Charta leci każda Marta 215. Nawet na najlepszym romecie nie dasz rady MZ`cie 216. Chociaż mam niezłego Rometa, to i tak wyprzedza mnie każda MZ’ta 217. Bo na motóra laski lecą 218. 1,2,3,4,5,6…i przeznaczeniu mówimy 'CZEŚÆ 219. 1,2,3,4…pały nie dogonią mnie ni cholery!! 220. DOBR¡ NOWINE ZE SOB¡ NIEŚ, GDY MOTÓREM JEDZIESZ PRZEZ WIEŚ! 221. Gdy pale gume na boku,bujam się w obłoku 222. Wole byle jakiego Rometa, niż wypasionego PC-ta 223. Żadna MZ-ta nie jest lepsza od Rometa 224. Kiedy siądziesz na motora - każda laska będzie twoja 225. Lepiej miećsc 15kM i zwiedzać swiat, niz 150kM i lansowac się po miescie. 226. Nie chce kotka nie chce pieska - radoś sprawi mi wueska ! 227. jak masz derbi wypasione, szybko znajdziesz sobie żone!!! 228. Spadam zara na Ogara 229. Moja babcia chorowała - na motorze wyzdrowiała 230. Z powodu braku części - dziś motórek nie poje??dzi 231. Kiedy serce mu nie wali wtedy przyszedł czas na zmiany 232. Kiedy Romek już odpali wtedy nikt mi nie dowali 233. Seks jest jak ducat - ostra jazda 234. Simkiem w droge, simkiem w las. Nie dogoni mnie nikt z was 235. Juz wsiadam na moto, zaraz będzie na nim błoto. 236. W oddali słyszę jakieś grzmoty, to WSK wchodzi na obroty 237. Komu w drogę temu motor! 238. Kiedy rzuci Cię dziewczyna, daruj sobie i kup Motór! 239. Czy to w kasku, czy w berecie motórzysta ciągle jedzie 240. Motor możesz stracić, ale nigdy nie utracisz wspomnień po nim 241. Kiedy wsiadasz na swój motor, rodzisz się na nowo 242. Gdy moto chodzi, nic innego mnie wtedy nie obchodzi 243. Gdy moto chodzi, to mi życie słodzi 244. Chod?? benzyna droga, to przed nami cała do przebycia droga 245. Kto leje, ten jedzie 246. Jechać każdy może; jeden lepiej, drugi gorzej… 247. Powiedz mi jak je??dzisz, a zgadnę czym je??dzisz 248. Mimo że czasem zawodzisz, nie zdradzasz mnie Motórze 249. Czy to ogar czy to jawka nie dogoni nas pierdziawka 250. Gdy już na liczniku seta nie dogoni mnie MZ-ta 251. Zabiorę Cię mym statkiem, a może jednak NIE - bo życie smutne jest 252. ZdradziłaśMnieZjadęZWyskościAleNieZabijęSięBoMamZajebisteMoto 253. Z drogi flądry, z drogi śledzie, motórzysta szybko jedzie 254. Bo motor to nie zabawka, motor to zabójcza przejażdżka 255. nauka nie idzie w las a moto nawet tam pojedzie 256. Chcesz mieć dziewczyn całe setkiż Kup se jawke nie bąd?? miętki 257. Z drogi flądry, z drogi śledzie peugeot trekker szybko jedzie 258. Schod??cie z drogi schod??cie z drogi Trekker jedzie po hot-dogi 259. “Z jaką maksymalną prędkością można przejechać ten zakrętą Z każdą…” 260. “Jeżeli wszystko jest pod kontrolą jedziesz zbyt wolno” 261. “Czasami jesteś szybą, a czasami muchą…” 262. “ZauważyliścieŻeKażdyJadącyWolniejOdNasToPalantASzybciej-szaleniec” 263. “Jadąc szybciej, świat się zmniejsza” 264. “Prędkość nie zabija, lecz zbyt szybkie jej wytracanie” 265. “Im szybciej wjedziesz w zakręt, tym szybciej z niego wylecisz” 266. Jezdze DT-ką z moją kobietką 267. Nie dogonią mnie suki, bo mam zajebiste Suzuki 268. Czy to junak czy jaweczka nie dogoni nas pizdeczka 269. Simson to jest moja maszyna, wszystkie skutery na światłach pocina 270. Na motorze każdy może 271. Jazda na Moto to czysta przyjemność…Którą psuje niestety rachunek na stacji benzynowej 272. Brak humoru i ochoty… wskocz na moto i wejdą? na obroty… 273. Gdy paliwo jest w zbiorniku wsiąd?? na Moto i nie kituj 274. Gdy paliwa masz dostatek wsiąd?? na moto i odpal statek… 275. Myję Cię po to, żeby znowu pojechać w błoto 276. Miłość do moto wzrasta z każdym przejechanym kilometrem 277. Niema dwóch takich samych motocykli, każdy ma inną osobowość 278. Jak dzieje się coś na drodze to jest to nasza wina, nigdy moto 279. po co pić?? po co ćpać?? lepiej na moto zapierd X alać… 280. Kiedy Widzę Moto Swe,To Do Jazdy Ciągnie Mnie 281. Jadę Szybko Wchodzę W Zakręty,Ostatni Bieg Już Zapięty 282. Kiedy moto swe sprzedaje, wtedy łezka w oku pozostaje 283. Nie ma już moto, zostało po nim tylko photo 284. Gdy już na liczniku seta, na mej twarzy jest podnieta 285. Jeżdżę szybko, gdyż lubię zapierać 286. Moje moto to dziewczyna, na której zawsze można poje??dzić 287. Kiedy moto ładnie chodzi, w ten czas nerwy me łagodzi 288. Gdy Ci smutno, gdy Ci ?źle, wsiąd?? na moto i odjed??. 289. Gdy Moto sprzedane, to w sercu mam ranę. 290. Mimo ze Moto sprzedano, to i tak wspomnienia po nim pozostaną. 291. Motor to część Ciebie, jest Ci z nim jak w niebie. 292. Motor sprzedałem-żyć bez niego nie umiałem. 293. Masz coś do mnie, to masz problem, ja mam moto a ty nie 294. Ludzie różne pasje mają, ja na moto sobie jadę 295. Nie warto mieć niczego, chyba że to jest miłość do moto swojego 296. Jedziesz pomału -to gaz mu, i czadu 297. Kocham moto, bo to moja pasja… 298. Nie liczy się V-max, liczy się pasja 299. Wiem że czasem zapier**, ale robię to z miłości… 300. Bo bez moto, jest mi głodno 301. Moje moto to mój nałóg. 302. Kiedy paliwa brak to z moto troszkę wrak 303. Moto Stoi Czeka Na Ciebie Odpal Je Będzie/sz W Niebie 304. Kiedy Na szrot Idze Wsk-a To W Oku Kreci Sie Łezka 305. Moto Stoi Czeka Na Ciebie Odpal Je Będzie/sz W Niebie 306. Kiedy Na szrot Idze Wsk-a To W Oku Kreci Sie Łezka 307. Jeśli dobrze się swoim Moto opiekujesz, to respekt u innych zyskujesz. 308. Mimo że Moto czasem zawodzi, to i tak nigdy w niepamięć nie odchodzi 309. Nie pij wina, nie pij wódki, a w benzynie utop smutki 310. Nie każdy kto ma motor może zostać motocyklistą… 311. Nie ma słabych motorów… tylko paliwo ma czasem za mało oktanów 312. Może masz większego… ale twój nigdy nie doświadczy takich wibracji 313. Kopię w kopnik tylko po to, by odpalić swoje moto 314. Nie pij Wódki, nie pal cygar, kup se lepiej motorynę 315. Czy to w kasku, czy bez kasku motor poznasz już o brzasku 316. Bo kto moto swe szanuje, temu prędko się nie psuje 317. Życie bez motocykla to jak seks bez orgazmu… 318. “Own The Racetrack” 319. “Go on your way” 320. “live i to ride, ride to live” 321. “bornt to ride” 322. "live to ride, ride to die 323. On life On Bike 324. dobrą SRką można się ścignąć z TZRką 325. Kupiłem sobie simsona i już po tygodniu połowa silnika jest rozwalona 326. Długo się nie popsuje jak się nareperuje 327. Mój garaż się staje ciasny bo na motory mam pomysł własny 328. Ja tam wole na motorze, czasami relaksem a czasami na hardkorze 329. Leje jak z CBR-a 330. Lepiej mieć mniej koni i żyć, niż więcej i latami w ziemi gnić 331. nie czekaj ani chwili zrób wheele, wheele 332. Na kanterx-a Jaweczki lecą wszystkie panieneczki 333. Motor i trasa - to udana zabawa 334. Kiedy kanterx jedzie Jawą to nie patrzy się za Kawą 325. Bo na Rometa leci każda kobieta 326. Śpiewać każdy może, tak jak je??dzić na motorze 327. Dzwięk silnika to moja muzyka 328. Dzwięk motocyklowego silnika to moja muzyka 329. dzwięk rometa (lub innego moto)silnika to moja muzyka ;] 330. Siódmego dnia stworzył motocykle,Bóg wiedzial ze byly dobre 331. Nie kupuj chińskiego skutera i nie udawaj pó??niej lesera 332. Kupuj tylko zwykłe moto i nie bąd?? ciotą. 333. Gdy motor kupiłem, całą kasę na paliwo przetraciłem 334. Lepszy Romet niż nic. 335. Kiedy moto zapierdala każda laska się napala 336. Gdy lewy pas jest pusty tzn ze tam jedzie motocykl 337. Gdy moto chodzi to szczęście nadchodzi 338. Gdy moto się psuje, zły dzień zwiastuje. 339. Gdy moto katujesz, pó??niej tego gorzko żałujesz. 340. Gdy Ci smutno, gdy Ci ?źle, motor rozweseli Cię 341. Choć motorek nie za szybki, to zawiezie mnie na rybki. 342. dopomóż mi Boże, żebym znalazł laske na motorze =] 343. kiedy wsiadasz na Junaka, cała wieś za tobą lata 344. Kiedy moto szybko chodzi, przeznaczenie me nadchodzi 345. Jazda skuterem to bycie frajerem 346. Jazda skuterem jest równoznaczna z byciem frajerem 347. D??więk ścigacza słyszę z dala, już ma mina roześmiana 348. Kiedy moto już pracuje, wtedy radość wielka czuję 349. Słońce świeci, deszczyk pada kanterx na swą Jawę siada 350. Kto jeździ na odkurzaczu temu przyszłość grozi fatum 351. Kto jeździ na odkurzaczu temu będzie grozić fatum 352. Jazda na ścigaczu jest lepsza niż na odkurzaczu 353. Jazda na Romecie jest lepsza niż seks w toalecie 354. Kiedy kończy Ci się waha, skocz na stację, zalej baka 355. wszyscy sa równi ale my jestesmy motocyklistami 356. Gdy h*jnia jest na dworze, to nie jeżdżę na motorze… 357. Gdy w zbiorniku pełno wachy, to wybieram się na lachy 358. Motor - przyjemne z pożytecznym 359. Choć paliwo droga rzecz, to dla moto kupie je 360. Zapierdalać każdy może jeden lepiej drugi gorzej 361. Gdy motorek dobry masz to skuterom radę dasz 362. Jadę szybko jadę prędko, by powitać się ze śmiećrcią 363. Gdy paliwo w baku masz, to na twarzy uśmiećh masz 364. Nawet Kiedy Śpie To O Moto Swoim Śnię 365. Gdy słońce świeci, to każda laska na moto leci 366. Dwa koła ma i każdy go zna 367. zamiast chodzić na panienki wolę na swym moto je??dzić 368. Kiedy silnik już pracuje każdy skuter respekt czuje 369. Na widok moto, każdy skuter wieje w popłochu 370. Dwa konie ma i Komar się zwa 371. Nie znasz dnia ani godziny… ani kierowcy wymuszającego ci pierwszeństwo 372. Kto pojazd eksploatuje, ten go brudzi i psuje. 373. Dziewczyna jest zmieńna jak fazy rozrządu 374. czuje na gardle nóż, w lusterku widzę kuż ,tam gdzie mknę nie obroni mnie anioł stróż 375. Przyspieszenie Nasze w Imieniu Pana ,który stożył Motor i Wahe 376. Jeżeli na dł?więk moto cały drżysz, to znak że jazdę masz we krwi 377. Dwa koła, wsporniki, rama i triki 378. Najpiękniejsza muzyka to ryk silnika 379. Wszędzie dobrze, ale na motocyklu najlepiej. 380. Stelaż, klatka i duża zębatka… 381. Motór działa jak natura chciała Źródło - forum ze strony polskajazda.pl :smiley:

[ Dodano: 2008-10-01, 20:40 ]
    Akurat na kazdy dzień przez caly rok można sobie inny opis ustawić :smiley:

Dobre!!! masz u mnie piffko

według mnie to powinno być w nonsensie, ale ok :stuck_out_tongue: heh Gdzies też mialem 88powodów dla któych motor jest lepszy od kobiety :lol: jak znajdę to poszukam

może jestem mało twórczy ale mam juz opisy na ponad 400 dni :smiley: | | / własnie przedchwilą to samo chciałem wkleić :smiley:

Dlaczego motor jest lepszy od kobiety: Motor nie da Ci w pysk jak włożysz rękę pod owiewkę Motor nie straszy że jest w ciąży Motor nie liczy ile piw już wypiłeś Możesz trzymać kilka motorów w jednym garażu i mieć pewność że się nie pobiją Motor nie mówi że go boli głowa jak chcesz na nim pojeździć Motor nie ogląda się za chłopakami Motor nie potrzebuje długiej gry wstępnej przed przejażdżką Motor nie panikuje kiedy pęknie guma Motor dobrze wygląda nawet po długiej trasie Motor dobrze wygląda nawet jak jest obklejony muchami Motor nie zatrzymuje się przy każdej wystawie Motor nie mówi że na stacji benzynowej śmierdzi Motor nie jest zazdrosny że masz drugi motor Motor nie zajmuje miejsca w namiocie Możesz dać się przejechać kumplowi motorem a motor się na ciebie nie obrazi Ty tez możesz przejechać się na motorze kumpla Motor nie przypomina Ci żebyś już wracał do domu Do stacyjki motoru pasuje tylko Twój kluczyk Motor jest fotogeniczny i dobrze wychodzi na zdjęciach Gadanie motoru jest przyjemne dla ucha Motor nie boi się prędkości Możesz mieć starszy motor od siebie i nikt się na Ciebie nie będzie krzywo patrzył Motor nie ma co miesiąc wycieków Na motor nie żałujesz pieniędzy Motor Cię nie zostawi nawet jak zobaczy Cię na innym motorze Motor możesz dotykać gdzie tylko zechcesz i kiedy zechcesz Możesz mieć motor innej narodowości i nie być wytykany palcami Motor lubi pochodzić na ssaniu Mając zdjęcie motocykla w portfelu nie wstydzisz się go otwierać Motor nie pyta gdzie idziesz i o której wrócisz Motor wygląda dobrze nawet po jeździe w deszczu Motor nawet jak dużo pali to nie tyje To moje z grona, tylko tyle bo wszystkie się nie zmieściły

Wszyscy macie ode mnie piwka :lol: :564:

przeniosłem do nonsensu tutaj spokojnie mozecie pisac :mrgreen:

Ee to mogłem kazdy opis w innym poscie dać :smiley:

to bym przeniósł do jednego posta i dał warna wiedz uważaj…bedziemy widzieli kto nabija

a trzymta browary ,bede się szczypał