Witam, chcę wszystkim polecić kolejny, drugi w tym roku (nie ostatni) motobazar w Warszawie na torze wyścigów konnych na Służewcu. Odbędzie się w weekend 9-10 kwietnia, w sobotę od 8 do 18, a w niedzielę od 8 do 16.
Polecam go, bo można tam nabyć wszystko co związane jest z "magią" jednośladów. Można tam nabyć również nowe jak i używane skutery! Zawsze można targować się, wielu wystawców, zatem szeroki asortyment i przystępne ceny. Wiem, że równocześnie w sobotę jest rozpoczęcie sezonu w Scooter Landzie, ale pozostaje kilka godzin rannych w sobotę i cała niedziela.
Pozdrawiam wszystkich skuteromaniaków!!!
byłem na poprzednim i powiem że zachwycony nie byłem
70% towarów adresowana do motocyklistów. 20% towary wspólne (typu oleje, kaski), 10% skutery ale akcesoriów skuterowych nie widziałem, tylko całe maszyny
najwięcej to motocyklowego złomu- typu tłok do junaka z 64' czy coś w ten deseń
wstęp 10,- i przy ładnej pogodzie stanowczo ODRADZAM przyjazd autem- piekielny korek na wjeździe i wyjeździe, trudno zaparkować
Wiem, ze poprzedni bazar byl jednodniowy, pierwszy w roku, w zasadzie przed sezonem. Moze dlatego byl sredni w ofercie. Ten nadchodzacy bedzie lepszy, dwa dni i mysle, ze bedzie bogatszy w ofercie. Ja jade, bo chce upolowac dobre portki na motorower.
myślę że będzie lepiej, ze względu na pogodę chyba mniejszy też będzie ruch
PS odzieży motocyklowej było b.dużo
olej kupiłem ok 10,- zł taniej niz w sklepie (różnica za flaszkę 1L)