Ogólnie to byłem dziś w Birmingham na moto bike show , dużo nowych ciekawych sprzętów , fajne rękawiczki kupiłem za 15 funtów , i ogólnie była zajebioza , niestety nie mam dużo fot , bo karta mi siadła i tyle co wbudowana pamięć ;/
a więc konkrety
jako pierwszy poleciał śliczny ,dukaciak"
Śliczna betka , seryjnie zrobiona pod stunt , HB duża zębata klata itp
kanapa , do skaterów się nie nadaje , ale pod standupy jest zajebista
tu taka bardzo fajna pani (dawała się złapać za tyłek)
A TU ZONK moto wielokrotnie widziane na googlach i przez wszystkich znane , mogłem se obejrzeć z bliska , później jak ogarne filma to może wrzuce
Cagiva Mito 125 , na fotach nigdy nie robiła na mnie wrażenia , w realu jest śliczna i zajebiście wygodna
Tu zapomniałem nazwy , wystawa takich starszych motungów , niektóre naprawdę były zajebiste
, tu jakis kosmiczny wynalazek , zajebiście wyglądał , niestety zabrakło mi pamięci żeby zrobić jeszcze foty od przodu
cos dla fanów , terenowej jazdy ,
CyByRy Coś pięknego
Uwaga , całkiem fajne 125 , pozycja za kierownicą bajeczna KTM Duke
a tutaj coś co mnie zaciekawiło , silnik ktm’y , nie ma w ogóle końcówki wydechu , wydech idzie do jakiejś puchy
RuShOfA R1
Hostessy , mega dupki , szok , że takie fajne Angielki , niestety foty robione z daleka i nie oddają uroku , ale były mega
(2 po prawej)
(2 po lewej) szkoda że takie foty słabe bo laski były mega
I wisienka , na torcie , nowa Yamaha Neos , 4T LC i chłodnica jest tak gdzie w 2T jest pompa wody
jak dobrze pójdzie puźniej będzie więcej fot
Ale zje***łeś z tą kartą jak mogłeś !!!
A co do drugiej foty z laskami - nie mogłeś się ustawić trochę inaczej, żeby kamera nie zasłaniała tego co najwazniejsze?
RudY, nie było za bardzo opcji bo bym musiał skakac jak debil , tam było pełno ludzi tylko fotkę udało mi se tak ując że mi się nikt nie wtrącił bo niektrzy siędzieli niektórzy stali itd
mam jeszcze filmik na kompie zaraz dam
http://www.youtube.com/watch?v=RE0Wg-CGvko
Film wideo jest nadal przetwarzany. Po ukończeniu przetwarzania jakość filmu może ulec poprawie.
Fajnie móc tam być i to wszystko widzieć… Fajne foty, szkoda ze tak mało
jescze jedna fota tego wynalazku
tu na FB macie w pizde zdjęc z tamąd , myśle że warto oblookać bo niektóre są kozak sprzęty
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=171083256245361&set=a.169727653047588.32819.113533372000350&pid=420942&id=113533372000350#!/insidebikes
Ale piękna ta RMX 450 :).
Co do tego neosa to od jakiegos roku albo dwoch sa te 4t lc wiec zadna wisienka na torcie to nie jest ;p
a jakie tam były 125,50 ccm czy może i 250? coś z tych małych pojemności co tam było?
Adverion napisał:
a jakie tam były 125,50 ccm czy może i 250? coś z tych małych pojemności co tam było? :-P
było dużo , jakieś crossy od suzuki były w 125
ta KTM którą pokazałem ..
były jakieś Generic'ki , skutery i sm/cross 50 cc pare innych Chińczyków
Cagiva Mito nowa (dałem nawet fote)
Burgamny od 125 do 450 chyba
Jeżeli dobrze pamiętam byl chyba jakiś turystyk od BMW w 125 , zapomniałem fote zrobić ,
było tego trochę ale już nie pamiętam bo od zapiżdzenia tego było
Jak bede miał kiedyś w pyte chajsu to zamiast sprzętku grającego kupie takie kawasaki xD
[ Dodano: 06-12-2010, 15:57 ]
wrona napisał:
standupy
Przeczytałem stan dupy xD
zapomniałem jeszcze, była cbr 125 najnowsza , nie robiła na mnie w ogóle wrażenia
kurcze widziałem parę razy burgmana 450ccm to cholerstwo jest wielkie jak nie wiem co… tam jakoś szybka podobno się automatycznie przestawia przy danej prędkości…
Burgman 400 chyba urgamn 650ccm to dopiero coś
Dywersant, sorry miałem na myśli właśnie 650… o 650ccm mi chodziło bo ten koleś ma tą największą pojemność
W sumie 400 też fajnie chodzi
no i co z tego? I tak kibel, już wolę swoje 125 ;).
A ja bym sobie GP800 pojezdzil
a powiedz czy jeździłeś takim czymś? bym wolał w 100% tego burgmana 400 niż jakieś nsr,rs i wgl wszystko co pierdzi w 2T.wrona napisał:
no i co z tego? I tak kibel, już wolę swoje 125 ;) .
kondzio94 napisał:
a powiedz czy jeździłeś takim czymś? bym wolał w 100% tego burgmana 400 niż jakieś nsr,rs i wgl wszystko co pierdzi w 2T.
a ja właśnie bym chciał wszystko w 2t co pierdzi :-D