moduł keeway

Chciałbym się dowiedzieć jak odblokowałlub gdzie kupić odblokowany moduł do keeway’a lub od czego dopasować??

Jeśli chcesz kupić moduł, to napisz do sklep.jednoslad.pl :slight_smile:

Kiedys na necie czytałem jak odblokowałmoduł, ale nie mam juz tej strony :confused: ale chodziło o to, zeby coś tam po??czy? chyba :roll:

Modułu w Keewayu nie da się odblokoważ.
Trzeba kupić sportowy.
Po co ci nowy moduł? Masz aż taki mocny tuning że odcina ci zapłon?

Noo chce kręcić powyżej 10tył obrotów i odcina schodzi do 3tył i zn?w do 10tył i tak w k??ko

Ja wiem czy mocny?? Polini speed control i stage6 pro

Chyba, że tak.
To w takim razie hmm szukaj na allegro albo w sklepach internetowych.
Ja obecnie mogę ci powiedzieć, że mam dostąp do modułu sportowego, który kręci do 16.000 obrotów. Bo mój mechanik ma umow? ze sklepem, który sprzedaje skutery i może mi załatwić taki. Mogę ci wystawić nawet faktur? czy paragon. Jeśli nie znajdziesz nic ciekawego to możesz się odezwałw tej sprawie do mnie :smiley:
Tyle, że ten moduł kosztuje 250 zł…

Trochę drogo jeszcze też zobaczł u mojego “?cięgacza” części

Chyba sobie zartujesz ze ci modul blokuje. Jak seryjny cylinder nieda rady wykrecic takich obrotów.

SiWy napisał:

Chyba sobie zartujesz ze ci modul blokuje. Jak seryjny cylinder nieda rady wykrecic takich obrotów.

Przecież napisać że ma s6 sport pro.Więc nie wiem o co ci chodzić

Koks napisał:

Przecież napisać że ma s6 sport pro.

Nie stage6 sport pro tylko wydech stage6 pro

SiWy napisał:

Jak seryjny cylinder nieda rady wykrecic takich obrotów.

Jak mi do 9,8tył obr/min dochodzić na seryjniaku cażkowitym

To bardzo dziwne, że ci odcina zapłon…
Ja mam tuning klasy sport i Yasuni R, który też kręci wysokie obroty i u mnie wszystko śmiga ok…
Niestety nie mam obrotomierza i nie wiem ile mi łapie obrotów.

mój kumpel ma matrixa (a jak wiadomo to jest to praktycznie samo) zrobić tuna do klasy sport to zapali skuter pierwszy raz daćgazu troszkę i mu się moduł spali teraz ma jakiśkombinowany podobno od roxa