Jaco, właśnie ja kupiłem furkę za 2000-3000zł
Jak na razie tylko aku do wymiany i przednie amory (były dopiero wymieniane, ale jeden wadliwy, więc od razu dwa lecą…)
Mam nadzieję, że na tym poprzestanę
Oby
Ale wiadomo, nie ma co ukrywać, że im starsze, tym więcej inwestycji…
A co kupiłeś?
Niezła, tyle że na felgach z ostatniej foty, bo te z 8. to tragedia
Adi, dałbyś 23 tysię za 12-sto letnie auto?
No właśnie mnie też tylko II się podoba, bo jest po prostu wypasiona :mrgreen:
Noo dokładnei te seryjne fele są badziewne… psują cały urok…
A tak się zastanawiam czy Mitsubishi Eclipse II czy Toyota Supra… Chociaż Eclipse mi się bardziej podoba bo Toyota ma trochę badziewne przednie lampy :-/
Supra też jest ładna ale siędzą w niej większe silnik z tego co pamiętam, trzy litry chyba.
ja bym super brał xD tzn oba są wypas autka, typowe to tuningu także co wolisz już ;p
eclipse II i od biedy III też są do tuningu piękne po prostu
a supra i tuning to już obowiązek xD
Eclipse II mi się kojarzy tak jak Calibra z WT Chociasz za czasów Szybcy i Wściekli to eclipse podobal mi się zajebsice ale teraz jakos zmieńilem zdanie.
no tak, ale tego:
http://c.wrzuta.pl/wi13092/c4b44483000aa6864825b2e1/0/the%20fast%20and%20the%20furious%20-%20mitsubishi%20eclipse%20(2)
agrotuningiem to chyba nie nazwieszł xD
dla mnie w takim eclipse to ładne felgi, lota na tył, jakiś zderzak przód, tył i progi, ładny kolorek i bodykit z 5tyś wyjdzie spokojnie bo nie mówię tu o jakiś super wypas zderzakach ale takich tańszych felgi ze 2/3tyś i fura jak się patrzy
No agrotuning to nie jest ale juz styl F&F z mody wyszedl i moim zdaniem jest za bardzo krzykliwy
to co teraz jest w modzie?
według mnie felgi, ładny kolor i taki w miarę bodykit i kolory jednolite bez tylu naklejek ew. kameleon ;p
przynajmniej z optyka a w silniku to wiadomo na co kasa pozwoli
Mafioz napisał:
ew. kameleon
Kameleon w takim samochodzie? Blee...
Nie no eclipse II jest wypas jak się ją trochę podpicuje … i nie jest taka droga a Eclipse III mi się już nie podoba… a supra yyy za duży silniki, nie wyrobie z kasą na bene myślę że jako 1 auto to co z 2,0 silniczkiem i koniecznie coś 2 drzwiowego/sportowego :roll: SiWy, ale proszę cię calibra to gdzie spojrzeć to wieśniak jedzie i myśli że rządzi tym bobem a tak na prawdę to ja jeszcze u siebie nie widziałem nigdzie eclipse II lub chociaż III więc było by git mieć taką której nikt w pobliżu niema :roll:
Ale ona już jest w sprzedaży?
Nawet fajna…
eehhh zobaczyłem cenę supry i dziękuję za nią no ale kto wie za 3 lata może cena dużo spadnie :mrgreen:
http://moto.allegro.pl/item845866032_toyota_supra_big_turbo_hardtop_manual_690km_3_8sec.html !!!
Była ona kiedys w tvn turbo, i koles mowil ze będzie chcial wycisnac ponad 1000km, ale jak widac zrezygnował …
a mi tam się marzy datsun xD dokładnie 200sx fajne auto
np taki po tunie lekkie poprawki i jest wypas:
http://www.allegro.pl/item853799668_nissan_200sx_s13_260_280km_i_wl_w_pl.html
SiWy fajne to , tanie i mocne, ale mogłby byc caly czarna perła + 17 calowe bbs 225/50/17 xD