chłodnice kupisz za 50zł i pompę za 70, przewody 20 i masz lc. kupisz jeszcze jakiś zegar temp cieczy i wszystko. Wydasz wydasz lekko ponad 150zł i masz lc. A cylinder i tak musisz kupić i tak a cenowo używki bardzo się nie różnią. A jak nie masz kasy na zegar temp to kup czujkę od roxa tylko ten co zapala kontrolkę a nie ten co pokazuje temp na zegarze i wsadź diodę. Jak temp będzie ok 100 to zapali ci się lampka.
Panowie kupiłem cylinder Tec Eko 50ccm i rolki 5g. Dzisiaj wszystko zamontowałem i zaczełem docieranie. Mam taki problem, czy to normalne że skuter jest słaby i mułowaty ? A i nieda się odkręcić manetki do końca bo i tak się nie wkręci na wysokie obroty. ?
Czy to normalne ?
Możliwe ze przez gaźnik się nie wkręca, podreguluj go trochę.
np jade na 3/4 gazu to tak samo ciągnie jak na maxie czyli słabo. Ale potem tylko słychać tak jagby filtr powietrza jak zasysa powietrze i jezdzie tak samo. Spróbuje się pobawić gaźnikiem, dysza 65 i iglica jest na środku. Spróbuje wkręcić śrubkę od mieszanki albo wrzucę centralke +15
sprawdź czy na saniu lepiej chodzi
Niemam ssania
Ale jeszcze podocieram i może akurat będzie potem normalnie, cyl ma dopiero 4km przebiegu.
Przecierz neos ma reczne sanie co się z nim stało :?: :roll:
No neos działa xDD tak że:
-Założyłem orginalnego cyla ![]()
-Wydeszek Leo tt
-Nowy pasek
I chce go przerobić ładnie na stunt, tylko wiecie chcę żeby ładnie wyglądał a nie jak za przeroszeniem gó… . Może podsuniecie mi jakieś pomysły jak to ładnie zrobić.
Stelaż ładny jakiś pospawam a takich szerokich kątowników bo to ładnie wygląda.
Obecne foto:

jak to ma być stunt suka , to go nie maluj , niech ludzie widzą że się uczysz
, daj tylko normalna kiere BMX , stunt stelage , crashe , wywal przedni błotnik , załóż kierunki z przodu dla ułatwienia jazdy po ulicy , walnij 2 nakleiki scooter stunt , i masz suke z prawdziwego zdarzenia :d
ja bym proponował stelaz, crash pady kierunki zrobić a jak chesz zeby było fajnie to kup jakis matriał w centki czzy jaki taki dywanik i opklej platiki materaiałem i będzie prawdziwy stunt pies i jeszcze zró kiere bmx porzadnai będzie zasuwanko ![]()
heh koledzy wyżej maja racje , już coraz więcej będzie tych stunt suk jak wy to mówicie :PP
kiere kup chociazby używkę bo ta niewygląda za ladnie taka jakas wierz ajfla
a w miejscu na kierunki daj siatke i będzie ok ![]()
A może zrobić bada i walnąć go sprayem na czarny matt, potem kierke założyć, stelaż, crashe albo klate. a resztę elementów walnąć na róż?
Jak już to róż z takim jasnym kremem albo białym.
A ja bym pomalował na czarny z takim oczojebnym różem :mrgreen:
to stunt sucz to śmiało wal sprayem i się nie szczyp
pink and black i będzie ,emo stunt suka"
wrona i to mi się podoba
Dobra na razie nic nie bede pisał tylko jak skończe do wrzuce foto
jo malój spreyem i beda rób koniecznie :!:
Co do stuntu to przydała by się kiera bmx i jakieś crashe i tylko trenuj i trenuj i trenuj i dawaj fotki
![]()