no ale jaki efekt i ta przyjemność pracy własnoręcznej
A więc tak, rozmawiałem dzisiaj z tatusiem, i postanowiliśmy że będziemy małować niektóre olementy skutera na kolor biały (dekiel przekładni, rączki dla pasarzera, pług, plastik przykrywający aku i może felgi). Będzie się to prezentować mnie więcej jak tu:
I jak Wam się podobaż?
Jak dla mnie ok. Przerobiłeś to jakoś czy co to foto?
Witam. Przepraszam że tak dawno nie pisałem, ale mam bardzo dużo nauki. Dzisiaj trochę źle się czułem, więc nie poszłem do szkoły, i postanowiłem porobić pare nowych zdjęć:
Soorki za złą jakość zdjęć, ale robione telefonem.
W skuterze zmieńiło się:
- Biale klosze kierunowskazów + pomarańczowe żarówki
- Ryfle
- Naklejki BGM, Malossi, STR8, Scooter-stunt.com, SSP
- Pomalowanie na biało rączek pasarzera
Niestety gdy oderwałem orginalne naklejki MBK Ovetto, to zostaly po nich ślady… zamaskowałem to naklejkami.
Pozdrawiam.
bardzo fajne te płomienie
Przepraszam że dawno nie pisałem, ale zapomniałem o tym temacie. W skuterze w sumie to się bardzo mało zmieńiło, ale kupiłem sobie nareszcie komórke, z dobrym aparatem, i pozamieszczam fotki neosa:
I mam jedno pytanie. Jak ładniej się prezentuje felga:
Czy tak:
Pozdrawiam i zapraszam do komętowania.
Hmmm poza tymi naklejkami to chyba skuter seryjny. Przydalaby się kiera bmx, nadkole i bad. A czy ryfle robiles sam czy kupilesą? A z tymi kloszami calkiem nieźle jest. Jak zrywales te naklejki ze zostal slad??? Ja zdejmowalem podgrzewajac nawet mi nie zostalo trochę kleju. A jak z osiagamiż
A i jak najbardziej zapraszam do mnie.
ja bym tez chciał skuter w pokoju trzymac i se przy zimnych wieczorach za oknem w nim grzebac
ja bym nie trzymal bo po 1 smierdzi wacha i olejami po 2 jak ja bym go wsadzil do domu na pietro??
Takto kolorek jest spoko.
Za dużo naklejek, a ten pomalowany rant na fldze mógłby być większy, taki jak u Marian’a.
Rant zrób ale szerszy trochę i będzie super
A co do śladów po naklejkach to można jes spróbować usunąc pastą polerską
Ale pisze tutaj tylko dlatego, że urzekła mnie jedna rzecz.
Mianowicie masz u mnie full respekt za to jaki jest wypieszczony ten skuter Umyty po prostu rewelacyjnie, nawet opony
To jest to co lubię najbardziej. Perfekcyjnie zadbane moto
Pierwszy raz się spotykam żeby ktoś swój skuter postawił w pokoju koło wyra. Widać że o niego dbasz. A te ślady bo naklejkach zejdą po jakimś czasie.
wiec tak wg mnie zbyt wiele naklejek przemaluj sobie go na jakieś kolory tłumik wymien bo seryjny strasznie pierdzi i czaszka i nadkole jakieś fajne i by z optyki styklo i jechalby z jakims tłumiksem o wiele lepiej