MBK nitro, rok produkcji 2000.;]
Tuning mechaniczny:
Wydech: Polini funky
Gaźnik: Dellorto 21mm +sportowy filtr
Wariator: Hebo NG
Sprzeglo: seria
Dzwon: RMS
Cylinder: oryginalny.
Wał: RMS racing
V-Max: 115km/h
Przyspieszenie: SUPER!
Oto foty skutera przed małowaniem.
Jutro około godziny 21:00 dodam foty pomalowanego skutera, gdyz dzis odebralem plastiki od lakiernika i nie mialem czasu na złożenie.
Ps. Czy zmiana wydechu na Yasuni R podniesie V-max? i czy jasiek jest troszkę cichszy od poliniego ?
Pozdrawiam i zachecam do oceny;]
Sprawdź jeszcze v/max z GPS-em bo wydaje mi się, że z 115 to trochę za dużo jak na cyl 50ccm Roxanka fajna, ciekaw jestem nowego małowania. Radziłbym odnowić wydech
A czy to nie jest ten rox co niby 115 na leo tt leciał???
Dowod: http://www.youtube.com/watch?v=3GmT7qTUVoc
heh no pamietam ze narobiles kiedys tu bajzeru. I tak nikt nie uwierzy w 50 ccm i 115 KM/h.
Poprawiłem foty. A na przyszłość wstawiaj w tak
Tak, to jest ten rox, ale ja go kupiłem jakieś 2 tygodnie temu, wiec nie wiedzialem ze ktos go tu wstawial. Napisalem opis taki, jaki podał mi poprzedni własciciel.
Heh nie wiem ale wiem ze to ten rox:P
Kupiłes go z tego samego miasta/powiatu??
Oto fotki w nowym małowaniu, jutro beda dodane nowe w swietle dziennym, bo dzis juz bylo pozno i robilem je telefonem.
Borek02 - skuter kupiłem z tego samego miasta.
PS. Co doradzilibyscie, abym zmieńil z mechaniki (poza cylkiem 70ccm, poniewaz mam zamiar kupić dopiero w wakacje) i optyki (Malowanie nie wchodzi w gre^^)?
Pozdrawiam i zachęcam do wyrazenia swojej opinii na temat skutera
roxik się ładnie prezentuje, zrób szybko foty w swietle dziennym bo lakier się ładnie świeci. a tak apropo to jest czerwony czy różowy bo natych fotkach jak róż wygląda ;p
Jest to kolor czerwony, nie rozowy
No kolor ładny, ale natychmiast przemaluj te żółte kartery na czarno, bo teraz nie wygląda to za ładnie…
No ładniej teraz wygląda chodź szkoda ze nie wymodziłeś bardziej orginalnego lakierku
Zdjęcia w świetle dziennym, nienajlepsze bo robione telefonem, a cyfrowka uszkodzona. W rzeczywistosci wygląda o wiele lepiej.
Pozdrawiam i zapraszam do komentowania.
W świetle dziennym też wygląda jak różowy xD Taki ciemniejszy ale wciąż różowy
Teraz pozostało Ci przemalować kartery i lusterka
P.S.: Fajny masz stawek
Dzieki xD Tak wygląda bo slaba jakosc zdjęć. Lusterka zamowilem czarne błyszczące łezki, a kartery to czym małowac i jakim kolorem ?
[ Dodano: 05-06-2009, 15:50 ]
Ukradziono mi koncowke wydechu i mam dylemat, jaki wydech kupić pod ten setup(zamiećszczony w pierwszym poscie.), jeśli można to tak nazwac. Proszę doradzic i wmiare rozsadne ceny. Max 550-600zl. Czy warto kupić wydech Metrakit Hand made?
Pozdrawiam i proszę o rade.
kup se samą końcówkę wydechu po co cały wydech ?? a poza tym jak ci go ukradli jeżeli można spytać??
Koncowki raczej nie dokupie, bo nie mogę nigdzie znaleźć. Ukradli mi ja w miescie, bylem na zawodach w sobote i skuter stal na parkingu, i podeszli, a ze ona byla przykrecana na jedna srube imbusowa to przypatrzyli i odkrecili.
jak już masz gaźnik 21mm czyli taki pod racing’a to wydech też kup podobnej klasy. Chociaż Yasuni R używkę jakąś bez problemu dostaniesz w tej cenie i potem bd miał w miare dobry zestaw pod cylinder racing.
Narazie jeszcze poczekam, bo napisalem do mielocha, i mowil ze powinien cos znalezc, da znac jak tylko to mozliwe. Czy ten polini funky jest dobrym wydechem ?
siemka interesuje cie zamianka na yamahe z 2004 rok
zadbana;)
po pierwsze to nie jest giełda, po drugie popatrz na datę ostatniego postu.