MBK BOOSTEr

Co Sądzicie o Tej BoosTer :stuck_out_tongue: ? z przerobek technicznych to : Lampa z przedniego plastiku przeniesiona w kierownice . malowanie z cieniowaniem i nic więcej :confused: moze gda ktos jakas propozycje co jeszcze można z nia zrobić , zeby lepiej się prezentowala a przerobki mechaniczne to : Cylinder POLINI Racing 90ccm -Wariator Racing Control -Tłumik LeoVince ZX -Gaźnik Dell’Orto 19 mm -Sportowe sprzęgło Polini -Hamulec przedni Tarczowy dwu tąoczkowe BREMBO -Sprężynki Polini -Rolki Polini Zdjecia Ponizej , gdyz nie mogę dodac normalnie na forum:/ Bo myśleć to trzeba umiż. Regis

Primo to nie booster :stuck_out_tongue: Secundo mam identyczny sprzet :stuck_out_tongue: P.S. Gdzie znalazles polini racing 90ccm? :shock: :lol: :lol:

Być na złomie, kupić 5 kg puszek i sobie wytopić Co to wnosi do tematów ?? :smiley: Ale mocne zdanie Hokster

Jakie to cacuszko ma przyspieszenie? Pewnie idzie jak szczała, Ile pali ?

Nigdy nie słyszałem o cylindrach 90-tkach ;O … Ale co tam nie bd. się kłócił . Szczerze to te boostery wgl mi się nie podobają wole tą drugą wersje, ale twój jest przynajmiej zrobiony z mechaniki więc nie jest źle …

Courte napisał:

Szczerze to te boostery wgl mi się nie podobają wole tą drugą wersje,

To nie jest Booster 1 generacji ... On miał taki wygląd (akurat to jest rocznik pow. 2004, ale różni się tylko szczegółami)

oo ten bws co tu ma kolega wyzej to owiele lepszy lub ta popszednia kasta ten co ty masz to juz bardzo stary mi się nie pogoda ;/ a jaki v -max na tym cylindrze 90cmm ?

Pewnie jakie 200 km/h z super przyspieszeniem. A w ogóle jest taki cylek???

Pewnie ze nie ma!Na pewno nei do 2t najwikszy to big bore.

no bez zmiany wału na 90cc (chociaz takiego cylka raczej nie ma) i takim gaźniku :smiley: niezły musi byc ten wal :stuck_out_tongue:

z wygladu to mi przypomina aprille amico (czy jakos tak) ,albo taki zlom jak iteco male , stare i do tego koles nieźle polecial…

Ja słyszałem że jest 90ccm ale to do 4t a nie do 2t.
Kolega ma podobnego prawie takiego samego ino pisze na nim Honda scooter50. Ale gdzieś widziałem że to jest jakiś rex z Mineralli

A jaki to rocznik>>>? Z PRL go wytrzasnąłeś?
Wygląd mi się niepodoba, ale mechanika, tak :stuck_out_tongue_winking_eye:

Skąd masz cylinder 90cc do 2tą