motor to jest silnik.
i tak dobrze, że nie napisali “motór” ;D
Wsadzili my wał dzisiaj do karterowa na lozyskach ntn teflonowych , teraz se mateusz tylko musi kupić tloka i cylinder do szlifu dac i będzie silnik zyleta.
Jakubie tłok juz jest a szlifa bede robił u siebie w kielcach bo nie bede do jakis kotków jezdził.
To kurwa mowilem zebys w kielcach zrobil ta ty pierodliles ze nie xd
Ty nic nie mowiłes no tyle ze zrob se szlifa a gdzie to juz nie poradziłes mi
Mateusz dał cyla do szlifa i w weekend będziemy zakładać i będą tez jakieś foty.
Siwy sponczboba na przodzie musisz odkleic!! moj bapster mial pierwszy !!! Dobra zartuje ;] sory ale zobaczylem to w avatarze. A co do tego boopstera to ladny i widzę ze na częściach nie oszczedzasz i dobrze ;]
Siemano juz nie mogę się doczekac kiedy go złoze i mam do was jedno pytanie czy ktos z was ma moze airboxa lub e5 na sprzedaz 38mm bo nie chce mi się zakładac seryjnego filtra
skladaj te zgrobki, bo ja juz cepeja docieram i robimy jakas ustawke xD
W piątek odbiore cyla w sobote się z siwym złozy i moze na nastepną sobote niedziele przyjade. Jakbym nie miał problemow z tłokiem to juz by był zrobiony. A co grilla się zachciało na Zakrzowie czu na PEKAESIE bez posiłku
noo grill to jest dobra opcja, ale to w sezonie, bo teraz zabardzo pizga mrozem
rozgrzejemy się na stuntach to nie będzie nam zimno i jeszcze od grilla się będzie można rozgrzac
alkoholem się rozgrzejecie!
nakręćcie jakieś filmy
przy cytrynówce
Cytrynówce?
cytrynówka jest pyszna, zajebista
ale po cytrynowce to będziemy stuncic ale po rowach to ja wtedy bede musiał wziąsc yz bo jak zjedzie się tam z drogi to jest wacuś wielkie bagno wiec na cytrynowke to max na roweze to mogę nawet sam całą wydoic, ale grill obowiązkowo
[ Dodano: 13-02-2011, 20:40 ]
Elo silnik juz złozony i jezdzi szukam tylko dellorto 17,5 i stozka jak to dorwe to będzie koniec na raziez tuningiem tylko stunt
[ Dodano: 18-02-2011, 17:39 ]
elo odpaliłem juz toto ale nie wkreca się na obroty i jak daje co raz wiekszą dysze to co raz wyższe kreci ale słabo idzie jutro moze się z tym uporam