Markowy silnik do chinola jak z ramą

no ja tam pomiędzy kołem a ramą miałbym około 7-8 cm CZY TO STARCZY :?:
postaram się jeszcze dzisiaj zdjąć plastiki i dokładnie zmierzyć :-?

i myślałem jeszcze że gdybym założył tą chłodnice to była by ona bez żadnej osłonki to można by kupić takie coś: osłona chłodnicy
i przymocować na chłodnice
co o tym myślicie:?:

moja chlodnica ma wymiary 13x20cm ale musisz jeszcze dodac te 5 cm na szerokosci bo szlaufy wystaja :wink:

[ Dodano: 21-03-2009, 13:43 ]
grubosc 4cm

[ Dodano: 21-03-2009, 13:45 ]
janica94, lepiej zwykły siatex założyć najlepiej zeby siatka miala jaknajmniejsze dziurki (oczka)

dobra a jeszcze jedno gdzie bym mógł zamontować zbiorniczek wyrównawczy bo myślałem o zamontowaniu po siedzeniem w kufrze ale nie wiem czy nie za daleko

zamontuj tak zeby korek wystawal poza plastiki zeby nie bylo problemu z dolaniem plynu. w roxie jest schowane pod czacha i jest trochę zabawy z wlaniem plynu

zamontuj tak zeby korek wystawal poza plastiki zeby nie bylo problemu z dolaniem plynu. w roxie jest schowane pod czacha i jest trochę zabawy z wlaniem plynu

jak dla ciebie odkrecenie 4 srubek to trochę zabawy to powodzenia z rozbieraniem silnika

wiesz gdzie moglbys zrobić jeszcze ? chlodnie umieścić pod siędziskiem, tylko nie centralnie tylko skierowaną w lewo bądź w prawo , co prawda miejsce na kask zniknie ale nie będzie zandych problemów z montarzem, i obieg będzie znacznie szybszy ^^ :D:D:D

tylko bym musiał jakieś wloty chyba zrobić :?:

No przydały by się… Ja tam jednak jestem za założeniem za przednie koło, a nie do kuferka…

Dobra sprawa z umieszczeniem chłodnicy wyjaśniona wszystko wejdzie.
Tylko mam jeszcze do was jedną prośbę abyście mi napisali cechy, wyposażenie jakie powinien mieć dobry silnik ogólnie jaki powinien być ponieważ koleś od jakiego będę kupować silnik jedzie w poniedziałek do Niemiec po sprzęt i ma mi sprowadzić jakąś żyletke tylko ja mam mu podać wszystkie szczegóły jaki dokładnie chce silnik a znając mnie to o czymś bym zapomniał. :566:

Załóż temat w “to, czy tamto?” Jacob555