markowe sprzety zawyzaja osiagi?

Marchles napisał:

DOLAR pytanie trochę ot, jak Ci się sprawuje te E60 ;> ?
Masz może porównanie do starszego modelu E39 530d ?

Jak coś to wskoczymy na prv.

Co to ma do tematu?????? takie rzeczy się od razu na priv pisze a nie sobie posty nabija,a w dodatku mod..... Wstyd

Mój cpi też przeklamuje bo jak mam 65-70 to w golfie kumpla i w passacie mojego taty jest 60 a passat miećrzony gps przy 170 miał 164km/h a co do zdziwienia w temacie???? códa się zdarzają albo może coś w gps'ach nie tak było źle zasięg łapały czy cóś ;/

Mam Cpi olivera, Kymco S9 i apke sr 50 r.

Jedyny skuter, który zawyża to Kymco bo az ponad 10 km/h, w apce i cepelinie się wszystko zgadza.

Więc wątpie w to, że markowe zawyżają.

u mine w aprilce sonic zawyza o 5km/h mierzone kilka razy z golfem kumpla i fordem ojca

ja pier***e >_< samochody też zawyżają … zmierzcie z GPSem i potem powiedzcie co wam zawyża …

nie mam gpsa :roll: nie potrzebne mi to … brejdak mial w takim samym fordzie jak ojca i pokazywalo mu tak samo na gps i na blacie

Puszek93 napisał:

Mam Cpi olivera, Kymco S9 i apke sr 50 r.

Jedyny skuter, który zawyża to Kymco bo az ponad 10 km/h, w apce i cepelinie się wszystko zgadza.

Więc wątpie w to, że markowe zawyżają.

Oj kurde, ja mam peugeota, kolega też i pokazuje nam tyle samo, a na keeway z cyfrowymi zegarami i u mnie w VW pokazuje duzo mniej, więc mówi samo za siebie...